Ce mi-as dori

Am pus la cheful zilei, ca as pofti la asta mai mult ca la orice mancare: sa am niste lame care sa iasa lateral din masina. Sa zgarii destructibil toate masinile parcate in drum ca nesimtitii care pleaca sau vin de la mare sa planga de necaz, se dau jos sa isi ia pepeni sau alcool sau tutun fix in drumul meu spre veterinar, ceea ce ma intarzie cu minute bune, in detrimentul potaii.

Deci daca ar fi legal sa am bata mea in masina, cred ca multe parbrize ar zbura din mers. Mi-au scos peri albi marlanii mancatori de seminte, simt ca iau foc (si nu de la canicula). Si doftorii cica una, alta, sistem nervos. Pai cati nervi sa ai mah? Dar cred ca tot o comit intr-o zi, cand o fi Casi bine, o iau la pas cu cheile zdranganind, sa vedem daca le place, mama lor de nesimtiti.

Si asta in conditiile in care au unde parca, dar trebuie sa faca doi pasi pe jos pana la pepene, nu mai bine lasa totul in mijlocul drumului? Sa nu miste suncile cumva un minut.

Gata, internat Casi, declar ziua nula, asta e hotarata sa imi scoata toti perii albi si cateva ulcere din ce in ce mai perforate.

Poza nu am, muzica, nu, o saptamana frumoasa va rororesc.

2 gânduri despre &8222;Ce mi-as dori&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s