Captain America

Si anume, filmul Captain America.

In afara de faptul ca eroul din rolul principal nu arata prea rau si ca trucajul cu el schilod si pe urma macho e genial, pot spune ca am vazut cel mai prost film din viata mea, ma rog, exceptand tampeniile lui Woody Alen.

Asta e gagiul:

Ce mi-a venit? Pai pe caldura asta ori nu dorm de cald, ori ma scol de la aerul care imi bate in ceafa, cum ziceam la comentariul anterior. Si mai trag cate un tutun si incepuse filmul asta, simpatic la prima vedere (nu stiam cum il cheama pe film, nici pe actorul Cris Evans).

Deci capitanu’ asta se cam mictioneaza pe toti eroii, Rambo, Scwartz in Commando? Vax. Ce daca Rambo darama un elicopter cu o piatra, sa il vedeti pe asta.

Pe la jumatatea filmului i-au mai salvat imaginea, eroul din benzi desenate arata ca o duduie dansatoare la cabareturi ieftine, cu toale „stars and strips”, cizmulite rosii moi, ca ale motanului din shreck si niste mini aripioare (cred) ridicole care aratau a urechiuse de soarec pe cap de bou.

Neimportanta actiunea, destul de recenta in ultima vreme in mai multe filme noi, americanii se iau de nemtii cei rai, desi razboiul a trecut de mult, tot ii apuca pe astia sa faca misto de cine nu trebuie. Vorba unui prieten: daca nu au de cine.

Ma mandresc (sau nu) ca din lipsa de somn am reusit sa vad, cred, cel mai prost film din istorie. Desi ar fi bun un capitan din ala panarama planetei la casa omului, cica scutul lui e deosebit, din material asa de rar ca in scutul lui e tot care se afla pe fata planetei. Mama ce wok as fi facut din el.

rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s