Mic dejun pe intelesul tuturor

Am primit un comentariu la articolul cu carligul balaur, ca e greu de inteles ce scriu, am sa incerc sa fac aceast articolas (de curiozitate) in alt stil. Sigur, ca dupa aia revin la normal.

Sa vedem. M-am trezit. Imi era foame. In frigider era un ou, jumatate de rosie si cascaval. Am prajit oul, am ras cascaval peste el si am mancat cu rosie. Am pus si putina sare.

haha … hihi …. a fost yumy yumy, am papat cu pofta.

Cainele a poftit si el.

Dupa ce am terminat treburile cotidiene m-am pregatit sa ma duc la mare. wow. M-am pregatit cu grija, mi-am luat superbul costum de baie marca Speedo si m-am urcat in masina. Am bagat si cheile in contact ca sa pornesc.

Am ajuns la mare unde era marea.

In mare sunt valuri care se sparg de tarmul nisipos si care mai contine in compozitie si scoici si melci si resturi alimentare.

Mi-am facut si un autoportret cu valurile marii.

A fost foarte interesant cum valurile inspumate imi mangaiau gleznele fine sub privirile admirative ale celor care se plimbau cu ochii dupa genti. Din fericire eu imi incui geanta in masina. A fost o jumatate de zi constructiv educativa si un articol care ma face sa imi dau seama ca am depasit nivelul de compunere de clasa a doua, ca uite ce cuvinte complexe folosesc, daca mai bagam si un exhaustiv pe undeva o roroream de tot.

3 gânduri despre &8222;Mic dejun pe intelesul tuturor&8221;

  1. Pingback: Mic dejun cu Bursucila si Cassa Linda « Aphextwinz's Blog
  2. Ai fost exhaustiva si intempestiva, in adevar (asa zicea profu meu de fizica din gimnaziu, in adevar, nu intr-adevar, ma calca pe nervi)….acu io zic ca daca tu ai fost coerenta eu nu tre sa fiu cand comentez, nu? (coerenta, adica).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s