Ce am mai halit

Asta cu dulaii tine de amintiri din copilarie, m-am gandit sa combin cu ce am mancat noi azi, care mai bine, care mai rau. Dar mai intai, marea …

Greu de vorbit cu scuipatorii de seminte, imi era mila de ei, dar le-a explicat un neam cu care faceam cura de sanatate ca daca o iau in larg se mai intorc la stirile proteve. Hula puternica de fund, valuri, apa calda, pacalici la sigur, nici campionii olimpici la balaceala nu scapa din larg in asa zi.

Cormoranii activi, deci a iesit si pestele cu algele si miscolacii aia ciupitori, daca iese tot ce e sub apa. Reiterez, nu va jucati cu marea, ca e pacat.

No amu ce am (special pt Bogdana termenul) papat 😀 Subereci, nu le rezist, vinete pane si rosii de gradina, cica pentru gatit, doi lei kila, o bunatate.

Mitzu imi tot fura din mancare si o mai si fugareste pe Casi.

Pentru aia mai necajiti, reteta: niste aripi si tartite, curatate, parlite, oparite, legume cat incape, multi dovlecei = supa.

Pantrinjel din gradina vecinei.

Am chef de scris si nu am comp, sa nu uit sa va povestesc de3spre dulai pana plec la cai (daca plec, daca nu, va povestesc numai despre dulau caine rau).

Gata si azi, rororo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s