Varza calita a la Eforie Sud si dovlecei in aluat de bere

Dovleceii is ai mei (adica eu i-am executat cum stiu eu), lasati cu sare, scursi, facut aluat de bere (faina, ou, bere, ca la cartofi umpluti pane si nu numai).

De acum incolo stiu ca stiti, dar repet: dovleceii scursi bine se dau prin faina, apoi aluat de bere, apoi se prajesc. Se pot hali cu usturoi, marar, le puteti pune sare, piper, iutica (au nu, cica e verboten) si se pot poza dupa posibilitati.

Cum a facut neamul meu varza calita (buna, gustat): a calit gusa de porc afumata si ceva slana asisderea, cu ceapa, a pus varza tocata si ardei gras si a lasat varza la fiert.

A pus marar, a intins totul in tava, a insirat deasupra niste bucati de pui si a lasat sa zaca la cuptor pana am venit noi de la piscina aia care va ziceam, se numeste Marea Neagra.

E nasol pe timp de vara, pare simplu cand scrii trei vorbe, dar la curte e mai simplu, ca nu te frige si cuptorul in cap, plus ca ora aia in care zace te poti racori la marea piscina a Romaniei (bine, ca nu e numai a Romaniei, dar trecem peste asta).

Oricum, foarte buna, ma tot abtin sa nu gust. rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s