Logan Berard

V-am mai povestit cum am descoperit gagica, acum cu toata tevatura nu am apucat sa va spun si parerea mea despre Logan Berard.

Stiu sigur ca Olderica o va aprecia, iar a aprecia o persoana necunoscuta la un ocean distanta, e mare lucru.. Ce imi place, urmarindu-i lucrarile, o sa incerc sa surprind pe scurt si prea putin plastic, in ziua de azi lumea se uita la poze, nu prea mai citeste.

Fara pretentii de critic, o sa incerc sa surprind ce imi place la maxim la tipa asta:

– surprinde, chiar caricatural, exact expresia animalului pus pe canvas;
– culorile alese nu sunt nici neutre, nici sacaitoare, se plaseaza excelent in orice peisaj;
– chiar daca nu intotdeauna studiaza subiectul, are talentul de a surprinde ceva care face parte din el (in cazul casandrei, privirea):

– substratul pune in valoare vietatea prezentata (o sa iau o poza de pe site, e cu copy dar sper sa nu fie suparare, e chiar un caz de exemplificat ceea ce vreau sa spun):

Caricaturizarea nu e jignitoare fata de subiect si, recunosc, sunt mandra ca posed un tablou semnat de ea, inca nici nu s-a uscat bine si doamna mi-a multumit ca i l-am comandat. Da, pot sa il fac si eu, dar talentul nu se limiteaza la imitatii, ci la farama aia de talent care e ca bomboana pe coliva, fara ea nu se poate. Copiaci sunt multi, artisti, putini. Nu imi plateste nimic, sper sa nu se supere ca am scris despre ea, dar tabloul l-am comandat pe mail, am negociat, costa cam 100$ cel mai ieftin, e totusi ulei, la cutit. Daca vreti, dati pe primul link si discutati cu ea, e foarte serioasa.

Privirea Casandrei nu credeam ca poate fi expusa pe o bucata de material de altcineva decat de mine. Ei bine, iaca se poate. Si inca ceva, arta nu tine numai de a surprinde imagini, ci de a te surprinde pe tine insuti in imaginile create. Logan a reusit, parerea mea.

Ma iertati de intromisiunea neculinara dar oamenii de valoare merita cunoscuti.

Thank ya Logan.

4 gânduri despre &8222;Logan Berard&8221;

  1. Doamna BD, cat costa o chestiune d-asta ca i-as face si eu lui Kasey. 😀 Numa’ sa nu ma duca la sapa de wood ca e criza…Mulsumesc!

  2. Da si tu cu mailu (bai, care tot incearca sa imi intre in mess, daca esteti de pe aici, lasati mesaj, gen sunt io, cutare, ca altfel dau deny la tot, ie cu atace fara succese).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s