La bunataturi

Totul e bine cand, sper sa se termine odata cu si mai bine. Pe scurt, calculatoarele au luat-o razna, toate pozele din mai bine de o saptamana de calatorie s-au dus, asta e, joc de glezne, mergem inainte.

Ce voiam sa va spun ca alaltaieri trebuia sa iau parte la un eveniment sustinut de niste gazde deosebite, ceea ce, fireste, vezi sa nu, ca asa e cand isi baga aghiuta coada. E vorba de La Bunataturi.

Acum am deschis mailul dar pana compun ceva coerent, mai dureaza, asa ca va spun doar (am vazut si in bogosfera ca s-a scris) e un magazin cu chestii deosebite si va voi scrie si ce am vorbit cu cei de acolo cand ma voi intoarce de la alta chestie, ca sa nu ramanem fara poze (bai dar chiar sute s-au dus, mor de oftica), punem sigla oamenilor astora, pentru ca, din ce am citit, intai la pansy, eu cred ca merita.

O sa revin, I’ll be back, vorba poetului cu muschi.

ps: pansy, fa mamicule ceva cu pagina aia ca imi ia o ora sa o deschid, apeleaza la un specialist, suna un prieten, e prea incarcata si te lasa nervii pana citesti ceva.

pps: tineti si voi pumnii, am reusit sa rezolv sistemul (chit ca nu si sonorul si nu numai eu) dar mi-e frica sa plec de acasa, trebuie oare sa il pazesc de michiduti?

rororooooooo

3 gânduri despre &8222;La bunataturi&8221;

  1. Pupu-te dulce pe frunte ! Trebuie sa-mi schimb si io pieile cred.La mine se deschide imediat,dar mi-au mai spus ca sunt ceva pop up-uri cand se deschide,la aia nu stiu ce sa fac pentru ca cred ca e de la blogger.Am sa ma ocup insa.Dar am observat ca mai nou merge mai bine pe firefox decat pe google chrome.In fine,ceva oi face.Tu stii cine erau celelalte bloggerite de azi,in afara de iria?

  2. Phai de mine, cand am vazut titlu postarii era sa ma iau singura la palme, ca am primit si eu invitatia si n-am putut ajunge din motive obiective (recte gripa cu febra mare la cupil) ….si mi-am zis, uite domne cum era sa ne cunoastem si nu ne-a iesit …..data aviatoare ….

  3. Pansy, nu stiu, sincer, am fost si cam cheauna si m-am concentrat pe activitati, imi tot repetam in cap ce e de facut, e drept ca eu nu am avut Carlos ci adolescenti mari si buni si o sa ma mai duc pe acolo sa facem cate o chestie. Zi-mi numai, ai idee cand e voie sa pun pozele? Ca se pare ca am reusit sa resuscitez compu’ (nu are sonor, da’ nici nu ii trebuie, rabla mamii ei).

    Smaranda, lasa ca o sa mai fie, intreaba la Pansy de cand zicem ca ne vedem si nu iese 🙂 Lasa ca ne vazuram azi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s