Raport

Dragele mele, iubitele mele … da, stiti poanta lui Toma. Am fost sa plasez potaia la Eforie si nu m-am invrednicit sa fac mai mult de doua poze. Asta e una:

Ei, da, am stat in dreapta, pentru prima oara cred. E misto. Pot sa va povestesc pe scurt, fara poze, ca marea neagra e verde, ca praful e spalat de ploi, ca politia e in alerta, ca hamsiile prajite cu mujdei si placinta dobrogeana, facute de matusa mea, sunt excelente, ca potaia o sa isi toceasca ghearele vreo doua saptamani pana ma intorc de habar nu am exact unde, dar pe Katze o sun sigur.

Siiiiiiiiiiii sa va spun inca un spil: sandwich-urile din benzinariile care au contract (sau ce mama ma-sii au) cu Petromul, sunt excelente. Asa ca natura moarta cu Bud, sandwich cu cascaval nu stiu de care si vrabioara frageda de vita, iaca:

Cum incepusem, inchei, dragele mele, iubitele mele, ne auzim inainte de pastele ortodox, pana atunci, slabe sperante sa pot descarca poze. Dar va veni un viitor 😀

Zuzu, da un mail daca esti la tine in zona, poate bagam o vieneza in viteza. Va tzuk.

9 gânduri despre &8222;Raport&8221;

  1. dat meiluri, vopsit in cap, reparat tevaraie, mozolit rabla, pregatit de zbor, c’asa e in tenis. cu T, da?

  2. Bune pe draq. Abia am Ajuns cu Greu la deva,mortii ei de infrastructura si drum European my ass. Da macar Catzaua e bine merci la mare. Mañana spre plaiuri Mai civilization.

  3. Nu sunt mai secretoasa, dar nu am plan fix si timpi ficsi. Musai germania, daca raman doua trei zile, ma duc pe la mama, sa vad nitel italia. E foarte aglomerat drumul, carca de tiruri, aviz amatorilor, daca picati in coloana, dati va jos si intrebati tiristu daca puteti sa depasiti coloana, ca altfel e frecangeala mare de vreme intre granite. Altfel, in praga, totul ok. Pun poze cand vin, desi nu am prea multe.

  4. nu bre, grup organizat, dar nu am gasit net, ba nici telefon pe unde am umblat. sa vezi ce ma pis io pe vodafon cand viu acas.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s