Enzo Ferrari 2012

Acum nu va luati dupa poza, din ce vad eu, inca nu au intrat inginerii in caroserie (prietenii stiu despre e e vorba) iar un Ferrari V8 nu e un Ferrari, sper sa il faca V12, tinem pumnii.

ferrari

Sursa: global motors.

Parerea mea: daca se va face cu designul din poza, doamne, nu multi Maradona o vor putea stapani ca sa agate pitzi de doi lei in Monte Carlo. V8, da, e un motor echilibrat, poate cel mai echilibrat, dar nu e Ferrari, e ca si cum ai pune sa zboare pe Ceaikovsky o balerina de o tona (maxim la final aplaudezi free Willy).

Daca ratez momentul lansarii si e cineva in zona, dati un link, nu de alta, dar 600.000 de parai e o frectie la picior de lemn pentru asa o bijuterie, cand s-a lansat F50 a fost pe undeva pe la 250.000. Astept sa va strangeti sa imi faceti un cadou comun, nu bag mana in foc ca o voi putea parca pe strada, dar o pot tine in sufragerie.

Doamne, ce frumusete. PS: scrie undeva cine e designerul? ca nu am gasit, s-a intors la origini dar e in prezent, asa ceva nu am mai vazut de mult.

rororo

edit: cum ar fi viata la volanul unui enzo cu (sa il odihneasca al de sus daca o exista, dar ca idee) Peter Steele in dreapta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s