Prajituri de cartier

Vreti sa vedeti ce prajituri frumoase am facut?

Stiu ca stiti ca v-am pacalit, eu mai iau de la Talla, de pe str. Valea Buzaului, o stiu pe patroana de cand a pornit de la un spatiu infim si acum e ditamai laboratorul, cu dube care duc dulciurile spre supermarketuri, sincera, nu mereu sunt bune, cateodata au gust chiar naspa. Acum am nimerit (nu am gustat din toate, ca sunt pt musafiri): krantz, sarlote, cu fructe, mini-amadine, cu banane, 28 de lei kila. Fiind la poarta laboratorului, aici sunt mereu proaspete. SI am zis sa le pozez, macar pentru neko 😀

Le-am ascuns pe balcon pe motiv de vita incaltata care a fugit azi de acasa, care nu stie, ca e caine, ca daca nu o gaseam eu sau altcineva, murea de frig, ca e un frig deja de iti crapa albusul ochilor, daca scuipi pana jos e sloi de gheata. Nu am reusit neam nici o poza sa vedeti cum e linge de pofta pana in urechi, normal ca nu i-am dat.

Mi-am adus aminte de o poveste din copilarie, aveam musafiri, mama m-a trimis sa iau eclere (din alea ca pe vremuri, eee ce vremuri). Eu copil topaitor ma invarteam si saream un sotron imaginar, fireste ca toate eclerele cu multa frisca (n sclerozele) au zburat in toate partile si m-am dus cu textul: mama, a sarit un caine si mi-a mancat toate eclerele. Credeti ca m-a crezut?

rororo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s