Si inca o serie de gateli diverse la ghici

Adica pozate de cofi, „furate” involuntar de mine si care nu au vazut lumina netului.

Sau ma rog, nu toate. Am incheiat cu snitel, reluam cu snitel.

1. snitel cu cartofi (mama ce bataie ii dau cand o prind). din nou, nu stiu din ce animal e snitelul, ca nu vaz.

2. cred ca e puiul ala mic, scump si bun de la Angst si e gadilat cu supercondimentele afaf

3. gratar, cartofi noi, salata (ieeeeeeeee)

4. rulada de porc umpluta cu (abar n’am) si salata de cartofi

5. asta nu e de comentat, a luat premiu cu coronita pe culi

6. ne dati sau nu ne dati, fasole cu carnati si castraveti murati

7. marmalute in foi de vitza, evident, dar dupa decor e o crasma … nu stiu unde

8. crasma, pastrama, cartofi, ureche de elefant verde (am ghicit?)

9. ca e fasole cu carnati, evident, dar imi seamana vasul a taverna sarbului, ala e?

10. pastrav si cred ca tot taverna

11. ha! carnati cu sos cred ca de ceapa si de rosii si fasiute de ardei de la afaf 😀 daac nici aici nu ghicii …

12. asta nu e de ghicit caci sunt inconfundabili, papanasi la la barca

Asa ca de final incheiem cu privirea verde numarul 13, gen: mah, ma lesi?

Cred ca am ratat ceva la numaratoare, nu iese o poza, ma rog, rectific daca e, oricum, ca sa incheiem in ton: ca un om fara de minte, numai eu merg inainte, toti im striga: esti nebun.

rororo

8 gânduri despre &8222;Si inca o serie de gateli diverse la ghici&8221;

  1. 1: eu m-am starduit sa fie snitel vienez din vitel, partea buna este ca nu s-a prins lumea ca nu era porc!
    2: Da este coquelet de la Angst facut alla diavola, imaginati-va ca bucatele alea carbonicate erau bucatele de ardei iute dominican, puiul ca sa stea asa artostic trebuie turtit la inceput cu o cratita grea, am vazut o reteta pe undeva si ce am zis eu, hai s-o vedem!
    3: eviden!
    4: rulada era umpluta cu amestec constind in mustar, pestement, sare piper, castraveti murati si ceapa verde. salata de cartfofi avea si ceapa pe acolo!
    5 ardei mici si iuti umpluti cu branza philadelphia frecata cu cimbru, inveliti in prosciutto, la cuptor, branza de capra rulata in boia iute si ci mbru, rulata in folie si tinuta catva timp la frigider, aperitive!
    6: normal fasole
    7-8 o carciuma din Sinaia, se mananca foarte bine acolo, este pe langa Posta, dar am uitat numele !
    9-10 pai te pui cu profesionitii, da Taverna SArbului tot la Sinaia.
    11: ai uitat doua chestiuni esentiale: vinul din sos si mamaliga de langa 🙂
    12: cred ca ai recunoscut dupa felul cum se cadea lumina soarelui si azimut!

    Si ultimele sunt tigratele mele!

  2. 2. mie nu imi place pieptul puiului, asa ca procedez altfel, nu ma complic cu ceaunul, efectiv ii scot pieptul de tot si pe urma il cracanez, arata ca un rac, da iese bun.

    9-10 multumesc, plecaciuni 🙂

    si da, ultimele adica penultimele, ca alea de se vaz in poza de ep iotub habar n’am ale cui sunt, dar se aude cel mai bine melodia la clipul ala.

    revenim dupa o scurta pauza ca din poze lipseste ceva esential.

  3. cofi, ce e la tine acolo? pute-a somn pisicesc si cred ca, totusi, lipseste careva. nu mai era si-o negresa?

  4. shhh, vine si poza cu tziganca ei, ma chinuii sa fac poze cu tziganca mea ca as facem o postare si terminai abia acum supa aia de mare geniu, nu stiu daca apuc sa pun poza azi sau maine, incerc azi. deci da, e si o negresa, dar e mai speciala, vine baiatuuuuuu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s