E, nu, pe bune

Reclama noua la Heineken: sunrise belong to moderate drinkers.

Cine a scris sloganul (din obligatie cred) nu s-a gandit la oamenii care beau responsabil, unde responsabil ar insemna cu multa placere. Fiecare cat poate, ca nu stiu cine defineste responsabilul in ecuatie. Pacat, reclamele celelalte erau bune asa ca reiau piesa care imi place mie.

rororo

5 gânduri despre &8222;E, nu, pe bune&8221;

  1. pai ideea mea de responsabil nu se potriveste cu a fostei mele sefe. daca studiile sunt bazate pe asemenea specimene, heineken poate pune lacatul pe usa! aia nu termina o bere si era manga!!!ea era iresponsabila dupa 100 ml de bere, bautorii de bere stiu ce inseamna 100 de ml!! 🙂

    acum dupa mine, moderat este sa nu dai din gard in gard , ca eu dupa doua beri n-am nici pe dracu, dar stiu pe altii care au adormit cu capul pe masa!

  2. fata, noi doua suntem la oprofesionisti, nu ne punem, stei sa ajung acasa ca mai am un articol despre o reclama, cacu-ma (nemetaforic vorbind) in reclama lor.

  3. Ai scris ca nu vrei crengute si alte „decoratii”…..madam Grinch! Daaarrrr, noul an nu poate fi lasat sa inceapa fara un pic de atmosfera….

    LA MULTI ANI !!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s