Din nou despre BRD

Asta e pt zuzulica. Poze nu am cu nimic azi, pun maxim o melodie. Deci ma uitam eu pe niste extrase de conturi de la susnumita banca, grup societe sa ma pupe in cur.

Va vand un pont: e mai ieftin sa tineti banii la saltea. Exemplele (vag din memorie dar nu departe de adevar).

La niste depozite la vedere, se pierd bani, adica le dai si ei iau de aolo, la o suma, sa zicem, de 2000$ castigi 0.04 (sau 0.05 ca am uitat). Din care, ma scuzati, se plateste si impozit.

Luam euro la puricat. Aici e si mai tare. La o suma de 1.600 euro pe care dvs ii tineti in banca, sa nu ii fure hotii, sa zicem, se plateste comision de gestionare (ce or gestiona in afara de pipitele de la banca, nu stiu) de 1.40 euro. Dar aici castigati dobanda si nu platiti impozit. Dobanda e de 0.14 euro la suma respectiva desi dvs dati 1.40 comision. Nu mai pun la socoteala daca chiar aveti nevoie de banii dumneavoastra cat va costa sa ii scoateti.

Sigur, daca este extraproductie de fonduri, e mai bine sa ii tii la banca, mai ales daca pica din pom banii, eu v-am zis ca idee de sume (mult prea mici pentru un iaht si o Bora Bora) vehiculate.

La lei stam mai bine, ca la aia am eu acces, pai da, cica nu iti ia comision daca scoti de la aceeasi banca, am scos azi pt jivina 400 de lei, mi-a luat comision 0.80 de bani. Nimica toata, cat sa isi ia si pisi din salariu un BMW ca doar lucreaza la banca, are prestanta.

Deci atentie ca va incaseaza bine si la retragere numerar chiar si din propriul vostru BRD.

Si vedeti ca daca puteti accesa aceste informatii, nu uitati, mai platiti si BRD net, da? Ca nu e moca sa vezi unde e banu’ (dumneavoastra).

Oare BRD poate rima cu mUE?

ps: potaitza e bine momentan, chiar prea bine, multumim toti.

6 gânduri despre &8222;Din nou despre BRD&8221;

  1. fetita va transmite un neastamparat: rororo. pun mai incolo poze cu ea ca am cateva facute azi ca ma distram prin bucatarie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s