Din nou La Barca

Acum nu am avut nici una aparatul la noi dar s-a sacrificat Zozo sa il ia din casa dumneaei asa ca am facut poze la ce am mancat la La Barca. Ce am trancanit si ce puciuri am pus la cale, nu are rost sa va spun, sa afle spionii daca pot. Ce am primit (eu cel putin): tiuca, palinca si peste afumat, da, merg toate impreuna.

Asa ca va arat un rezumat al meniului, am zapacit biata chelnerita care in final a adus o droaie de cartofi prajiti (s-au mancat) si cam multi papanasi (s-au luat la pachet). Ca de obicei serviciul bun, inauntru eveniment asa ca am paralizat de frig la terasa (noroc cu palinka, ne-a scutit sa mai dam banii pe vodka). Mancarea, idem, unele feluri mai bune, unele banale, nu e mancare de cinci stele ci doar corecta si portiile sunt generoase, exceleaza pe ici pe colo, asadar sa purcedem.

Papanasii sunt unii din cei mai buni pe care i-am mancat eu in carciumi, de aceea luam tot timpul.

Snitele cu cartofi si extra-portie de cartofi, ca de obicei, bune. De fapt au fost mai multe extraportii de cartofi daca tzakaneam toate sapte ca ciocanitorile am zapacit biata fata. Dar au fost numai buni de ciugulit la palinka.

Tigaie picanta (mai toate am avut chef de ceva cu sos, poate si din cauza frigului) buna, nespectaculoasa si deloc picanta.



Ostropel de pui cu mamaliga
, foarte bun.

Pui tailandez. Nimic in comun cu ceva tailandez, nici macar picant, dar pentru o tocanita a fost foarte, foarte bun, daca i-ar schimba denumirea, nimic de reprosat.

Din nou extra-portie de cartofi, a mers bine cu snitelele luate la pachet. Platou cald. Micii, de la bulgaroaica, deci buni, gratarul cam mult si cam fad, a mers in mare parte la don’soara (forever) Casandra care va multumeste. Castravetii murati in schimb, geniali, recomand din inima, sunt nemaipomeniti.

Focaciile (nu mai conteaza spellingul si pozele la cat am clantanit de frig, da?) sunt excelente, mai ales cea cu usturoi.

Atentiune, salatele sunt mari. Asta din poza de s-a comandat, greceasca. Branza e „feta” adica de fapt danish white cheese, deci nu seamana cu ce mancati in grecia, lipseste si aportul uleiului bun de masline. Dar pana la urma e o salata, cine comanda, sa ii fie de bine 😀

Si s-au mai comandat ficatei cu ciuperci, buni, corecti, nimic spectaculos. Insa cartoful copt cu unt si usturoi a facut toti banii.

Asadar cele de mai sus, foccacia au fost doua, portii de cartofi am uitat cate, beri la halba si la sticla, votka, ape, muuulte portii de papanasi (cred ca vreo cinci) nici nu mai retin ce si cum, cam trei mileoane vechi, adica preturi normale, nu ca pe drumul spre Hateg dar nici de Inter. Partea mea a fost 50 de lei, deci rezonabil (ca io avui si tarie).

Una peste alta toata lumea a plecat cu sacosele pline, infrigurata, vorbita si multumita, ceea ce va dorim si domniilor voastre. rororo

11 gânduri despre &8222;Din nou La Barca&8221;

  1. Pingback: Dulceata de ceapa si ardei iute « Aphextwinz's Blog
  2. Gourmande destrabalate , v-ati imbuibat cu mancare si beutura!!! 🙂 Muncat bine, beut bine, dimineata trezit mort, sau ati ramas pe baricade, ca doar aveti antrenament 🙂
    Asa ca, in incheiere inca o delicatesa! Luati exemplu va rog!

    ttp://youtu.be/HBiVLu4Tw3Q

  3. Gurmande, poate, ca e carciuma de cartier, nu de gourmet, dar sunt corecti si la mancare si la pret, asa ca o sa mai pozam.

    Nu mi se deschide link-ul nici copiat in bara, nu stiu de ce.

    Tot timpul pe baricade draga doamna 🙂 Va asteptam si pe dvs.

  4. Pai eu l-am verificat inainte sa-i dau drumul si s-a deschis. Presupun ca ai descifrat misterul 🙂 ca d-aia m-ai invitat !

  5. Io si mai tuta, ca nu am observat :)) gata, am deschis, nu e genul meu madmoazela. Desi, recunosc, are superproductii pentru vremea ei. Numai ca nu imi place ce si cum canta 🙂 Da mi-ai dat o idee de o tipa, pun cu prima ocazie ceva pt tine.

  6. Pai nici io nu ascult pe madam Cristina, mi-a venit ca inspiratie dupa muncat bine, beut bine ca ie multi care se gandesc ca porma vine si sex :))) Scuze,scuze io am fo divina ca mo purtat capu la alea prostii 🙂

  7. Pingback: Lamb Tonkatsu « Aphextwinz's Blog
  8. Pingback: Cele mai bune chestii din diverse restaurante « Aphextwinz's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s