Epic

Nu e un post culinar

Mi-a placut acest articol, al lui CTP. Nu ca sunt de acord cu el in tot ce a scris. Dar e scris cu un umor sec foarte simpatic.

Te iubesc – gen epic

Cu ce nu sunt de acord, in primul rand ca nu toti tinerii sunt asa, de cand cu potaia chiar ma opresc si vad multi pustani deschisi la minte, de cand cu parinti care isi mai permit sa stea acasa, vad multi pustani cu multe preocupari, sportive, intelectuale (gen).

Si nu sunt de acord ca musai raceala a introdus ticuri verbale ci mass media (cum il chema pe ala mai care tot zicea „gen”? ca am un lapsus de zile mari, primar parca).

Pana si scrisul a devenit o urma a mediei, a internetului, am facut niste rapoarte fara sa imi dau seama in care am scris, ConstanTZa si BucureSHti.

Desigur, eu incerc sa ma controlez, dar nu as da vina pe lipsa de iubire si pe raceala generalizata, asa e cand esti tanar, vrei sa ajungi cap de haita, sa nu rada nimeni de tine, na. Asa eram si noi, numai ca avea, alte repere si alte posibilitati, cred eu.

Dar, partial, articolul are dreptate, desi nu trubadurii au inventat iubirea, multe sunt parca nitel mai reci ca pe vremuri (maica).

Si cum eu vad cateodata gri, nu alb si negru, v-am dat sa il cititi pentru ca e scris pe gustul meu, chiar daca nu are decat intr-o mica parte dreptate.

hard roc aleluia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s