Obsesie pentru snitele

Stiu, am pacatuit acum o zi, am avut un chef nebun de snitele (Silvia e divina) si, ei bine, da, am cumparat. De-a gata, da. Dar se cheama ca am gatit, ca am copt ardeii si am pus alaturi si o fasole batuta (ei bine, da, de cumparat). Si, cand o sa mai am pofte si lipsa de timp sau chef de gatit, o sa mai iau, au fost bune toate, luate de la Mega Image (nu bre, nu ma platesc, io repet asa, ca sa nu pun vreun semn cu publicitate, ca nu e).

Ce am pus alaturi? Ce am primit si eu, niste rosioare miiici mici si foarte gustoase.

Cum al batrn a luat un cotlet cum nu am mai vazut vreodata disecat, de vreun Ciomu al macelarilor, le-am pus gand rau, nu am mai facut de un secol o friptura si, desi La Barca am mancat snitel, dupa ce redezosez cotletul, trag si eu snitele, ce palaria noastra.

Asa ca va urma o friptura de porc cu rosioare si, presupun ca, bere sau coniecel, sa vad de ce ma lipsesc si va zic eu.

Pentru fetisistii mei, va doresc:

7 gânduri despre &8222;Obsesie pentru snitele&8221;

  1. Snitzeleeee! Preferatele mele, desi fac destul de rar.
    Citit tot,tot, despre caini, atmosfera „prieteneasca „, „omeneasca”, sociala etc,etc! Nu mai zic nimic, s-a scris destul si la obiect , ar fi doar o repetitie :). Cat despre natii, popoare si oameni…..subiectul este prea complex 🙂 ce sa mai zic de fumatori 🙂 Este greu, greu sa multumesti pe toata lumea!
    Fetisista pupa catzalusa pe ambele urechi si dunga alba de pe piept. Ii da o nota de eleganta!

    O zi faina tuturor

  2. Halloooooo 😀 o sa aung si la snitele, momentan facui ce nu am mai facut de mult edsi e ceva pur national, dar nu aveam ce sa fac cu bucata aia macelarita incredibil (posibil era beat mort macelarul) asa ca o bagai la cuptor cu diverse. Doua zile, doua snitele, cum termin ce am, pac, trag si eu o varianta, vad eu la momentul ala care.

    O zi supercalma si frumoasa si tie.

    ps: chiar ca zici ca are cravata tzopaila 😀

  3. e o masa mica 🙂 pe care am pus-o temporar in bucatarie si iaca nu am mai luat-o de acolo. ii vine greabanul pana la genunchi. deci sa zic cam 60 cm. mai vedem ce previziuni avem.

    da, cam 4 luni are, nu am mai calculat in saptamani.

  4. Pingback: Friptura de porc, model RRR « Aphextwinz's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s