Carnati cu ragu de carnati si mamaliga

Tot Silvia e divina, mai aveam niste mamaliga rece, mi-a zis de un sos de carnati, mi-a facut pofta, am fugit la bulgaroaica, am luat (aia de porc imi plac cel mai tare) si am comis. Ragu ala e un sos asa, sa nu credeti ca e ceva nemaiporno.

O parte din carnati i-am lasat intregi, o parte i-am scos din membrana. I-am pus la foc mic impreuna cu niste suc de rosii, ardei iute, busuioc, cateva rosii cireasa, cherry, cum va place sa le strigati pe nume, sare, piper si cam atat.

E, apai nu mai aveti de facut decat sa amestecati din cand in cand si sa mancati cu mamaliga. Voi sau invitatii vostri. E belea, desi e foarte simplu, nu sunt trufe cu icre de colibri (da zazuzo?) asa ca imi cer politicos scuze. Daca va intrebati de ce am pus linkuri multe, m-am distrat nitel intrand pe un site, imi dau seama cat timp liber are lumea, am vrut sa pun mai multe link-uri (cica cresc reputatia in ochii omenirii) dar m-am plictisit teribil ca mai am niste pornoshaguri de pus.

Asa ca, tararaaam, mancarea simpla care bate filmul, trufa si ochii de taur bulbucati.

Nu am idee de melodie snoaba decat aia cu foaie verde de marar, tata are aprozar, foaie verde de tarhon, amu sunt si eu patron, dar am mai pus-o de vreo trei ori, asa ca hard roc aleluia (sec).

13 gânduri despre &8222;Carnati cu ragu de carnati si mamaliga&8221;

  1. Pingback: Ardei umpluti cu amestec de carne de carnati, carne tocata si alte balarii « Aphextwinz's Blog
  2. pentru asta n-o sa te iert, mi-e foame si mi-e pofta de carnatii aia cu mamaliga; urata si rea si nemiloasa ce esti !

  3. ba sa ma ierti ca protejata ta e bine, sanatoasa si am si hodrocortizon acasa (nu am gasit alta rima, sa traiti).

  4. Buna!

    Fie-ti mila de stomacul meu care ghiortaie si da-mi niste indicatii precise catre magazinul Bulgaroaicei. Stau oarecum aproape de piata Trapezului, dar n-am reusit sa identific magazinul de una singura.
    Trebuie sa-mi decorez frigiderul cu niste carnati din astia faini ca prea m-am saturat de monoglutamati de sodiu, dextoza si arome identic naturale.

    Saru’ mana in avans si pupam cainele pe ureche.

  5. Buna Magda, e foarte simplu. Lasi piata trapezului pe stanga, deci mergi pe trotuarul cu piata (chiar pe strada trapezului).

    Urmeaza o biserica, apoi un bloc lung de tot. Cum se termina blocul lung, voila, e bulgarul. Daca te duci devreme are si sorici bun (scump) si fudulii de vitel si alte dracovenii. Vezi ca la sfarsit de saptamana e omor.

    Sa traiti si sa infloriti. Repet, preturile is nitel mai mari, dar ca in toate cartierele care au macelari respectabili, eu cred ca merita. A, daca ai pofta si chef, nu rata micii. Vezi ca sunt mari 😀

  6. Bodaproste si multa sanatate sa ai!
    Cu preturile ma descurc, m-am invatat cu magazinul lui Baciu din Floreasca, gen 45 de lei kg de carnati picanti, 70 de lei pastrama de porc sau muschiul Montana ca deh, acolo venea cuconet cu Chanelul pe mana.
    Ce program de shopping o sa bag in seara asta, he he!

  7. Bafte. Sa stii ca si rasoalele de vita sunt bune pentru zeama, dau un gust de mori, carnea, insa, e mai tare, vaac batrana romaneasca. Dar zeama, aoleu.

    Na ca acum imi facui chef de mici. Poate maine, ca si maine e o zi 🙂

  8. fatah, deci pe cine faceai tu rea mai devreme la alta postare?! 😆 iaca peste ce dau io la tineee… acu’fug iar la mamaliga 😀 ca m-am batut cu un nene aberant de la o banca azi, auzi, cum sa ii spui tu potentialului client sa taca, ca daca nu tace (cu tot cu cacofonie) il dai afara din birou?! 😀 😀 😀 sincer, nu mi-era dor de marlania din bancile romanesti, nush ce m-a apucat, sincer 😀

  9. nu imi aminti de banci si companii telefonice ca dau cu carnatul in ei de nu se vad. niste dobitoci si, sincer, nu ma astept sa fie mare branza cu functionarii de afara, de prin 92 de cand am inceput sa umblu (si, fireste, sa iau cunostinta cu birocratia de prin germania, italia, etc), eu cred ca functionarii sunt oti o apa si un pamant, monumente.

    un amic de-al meu si-a luat un pumn de la unul de la posta ca a cerut desfasurator la factura de telefon.

    e, noi ne vedem de carnatii nostri, dai un snitel? 😀

  10. deci io ma bat cu niste romani acu’ la banca, aia austrieci sunt cuminti. dau snitel, ca sa ne consolam, ca tulai, Doamnie, cata prostia exista pe lume, si la ce niveluri inalte!!! 😀

  11. io cel mai tare ma batui la bancile italiene, aia bat si filmul, ca aici ma rastesc si ma duc peste sefii de filiale (nu ca rezolvi ceva, dau vina unii pe altii, nu io, ala, nu la noi, la centru).

    nu pot sa imi fac snitel, trebuie sa ies in oras … mama ei de jucarie, nu e corect.

  12. Pingback: Cheful zilei « Aphextwinz's Blog
  13. Pingback: Am pus-o de mamaliga | Aphextwinz's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s