Vrei o viata normala? Ceausescu traieste?

Mi-am amintit de o chestie scrisa pe barul El Comandante, din Constanta (pentru cei de la bucataras punct ro, post neculinar, sa nu va mai obositi sa cititi, stergeti direct).

Toata vara ni s-a taiat apa. O zi, doua, trei. Apa ba calda, ba rece, la misto. Pe canicule, care nu are centrala (si nu e nimeni obligat sa aiba) poate alege intre cistita si putza micsorata de dimineata, dupa sex.

Acum, mai nou, ni s-a taiat lumina pe strada. De tot, ies cu curca la cacare cu lanterna, ca trebuie sa vaz unde e ce trebuie strans, nu? Sa nu calce pietonul (desi as lasa unii pietoni sa calce cu nasul in ce face jivina, mai ales pe aia de la primarie).

Ma simt ca in vremurile de mult apuse, sper ca pustii care se drogheaza pe la colt sa faca asa cum faceam noi cand bateam mingea pe maidan, strigate de lupta cand se dadea drumul la lumina. Numai cine stie cunoaste.

Au asfaltat (desi era deja asfaltat fara nici o groapa, fara nimica). Au astupat si canalele. Au destupat canalele. Nu au astupat si gropile din jurul canalelor.

Asa ca strada mea (care e fix cat blocul) are tot ce ii trebuie: lipsa de lumina, doamne fereste sa te miri ca ti s-a fortat portiera, apa calda niet si gropi. Deci va spun eu, Ceausescu traieste.

Nu stiu cine a scris treaba aia pe zid, dar mare dreptate are: vrei o viata normala? iesi afara.

2 gânduri despre &8222;Vrei o viata normala? Ceausescu traieste?&8221;

  1. fetelor mari si mici,uite, ca sa va treaca supararile, ma gandesc la voi cu drag si pun melodia asta (sper sa reusesc, ca uneori sunt cel putin semicretina)

  2. dar nu sunt suparata, numai semnalez o chestie minora, ca nu de aia nu mai bate vantu in hawaii :))

    dar merci de piesa 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s