Ghiveci de ghiveci

De mare post, da? Ca se incheie azi dar eu azi am facut, na belea.

Si la faza asta, tot Costachel poarta vina. Ca m-am pus pe devalizat piata si congelatorul. Nu e manastiresc, dar e bun. Adica, noi suntem iubitori de ghiveci, facui o gateala corecta, nu mare inginerie.


Am pus straturi de legume. Cartofi, ceapa, mazare, morcovi, fasole galbena si verde, ardei gras, ardei iute, rosii
si, peste toate, suc de rosii facut de manivela mea plus apa sa acopere, bonus, capac si hop la cuptor.

Am realizat ca va iesi prea zemos si am pus si un orez care (sa ma ierte purtatorii de cuvant ai tarii in forma de cizma) sa se destrame si sa ingroasa sosul nitel, arborio.

Stiu ca e neortodox, sa fim iubiti. Ca i-am mai pus si piper cat incape, orezul fara piper e ca berea fara alcool, degeaba.

Nu i-am mai facut nimic, doar l-am lasat sa scada si atata. Mie imi place. In farfurie i-am mai pus nitelus ulei crud de masline, cu putin parmezan ras e si mai misto.

Si daca tot e ziua mariilor, mai pun o melodie cu hard roc aleluia.

5 gânduri despre &8222;Ghiveci de ghiveci&8221;

  1. Are bre vinete! Ce naiba, nu am scris?
    Da bai, nu am scris, are si fasii de vinete coapte, se vad in poza dar am uitat sa scriu, tnchiu loki, deci sunt si vinete acolo.

  2. Am juma’ de vanata in plus trebuie sa fac ceva dezamagitor. Maine pun de o zacusca, daca pun si vanata cruda ma certi? (intrebare retorica, daca dai tu, dau si eu, eeeee si acum am atu, pun cainele pe tine 😀 )

  3. Pingback: Ghiveci in ulei | Aphextwinz's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s