Restaurant Capitan

Nou vizitat de mine, desi trecusem pe langa el de o mie de ori dar din masina nu stiu ce tot vedeam eu numai sigla de la partea cu fast food, restaurantul Capitan a urmat seriei (inainte fusese Tripoli) care ma face sa cred ca da dom’le, arabii gatesc. Bine de tot.

Aflat pe Splaiul Unirii la numarul 162 este Restaurant si fast food oriental, asa scrie pe cartea de vizita. Nu am luat cunostinta cu fast food-ul, am fost si la o ora mai ciudata, nu era lume, cica in timpul zilei ar fi multa lume, in zona sunt corporatii, trei facultati, Spiru, Cantemir si inca una.

Amenajat dragut, terasa plina de flori, curat, toata lumea amabila. Toaletele nu cine stie ce, spartane fara vreo amenajare deosebita.

Nu se servesc bauturi alcoolice dar si airanul si limonada cu menta si miere sunt nemaipomenit de bune.

Am luat, bineinteles lipii fierbinti si aburinde.

Fatoush, baba ganouj, hummus (degetul meu :D), excelente.

Cotlete de miel, cu toate garniturile alea (si cartofi prajiti din cartofi necongelati, iupiii), delicioase.

Falafel cu un sos (cred tahini)si un fel de lahmacun dar altfel ii ziceau, bun de tot, acoperit cu ingrediente proaspete din belsug si usor picant.

Si chestia asta, care nu mai stiu cum se cheama, din carne cruda macinata si condimentata, gaselnita serii, fantastic de buna, ne-am batut pe ea.

Surpriza insa au fost preturile, ce vedeti mai sus plus am si uitat cate serii de limonade si airane (limonada aia cu nitel rom fix un mojito bun iesea, data viitoare ma duc cu romul in geanta, pun pe sest), patru insi eminamente ghiftuiti, a si ramas o felie de pizza din aia, 144 de lei. Nu mi-a venit sa cred.

Ceea ce inseamna ca o sa revenim fiindca mai sunt multe de incercat de pe meniu si, dupa parerea mea, mancarea a fost de nota zece.

hard roc aleluia

11 gânduri despre &8222;Restaurant Capitan&8221;

  1. Hallo Dana,

    cum se vede ai gäsit ceva bun si pe deasupra ieftin..
    Mincare bunä , se vede…
    Kitfo se numeste Bunätatea aia de Carne crudä.. Arabii servesc cam tot Timpul pe lingä si Kibe.
    kibe este un Unt cu Condimente din Etiopia ( asemänätor cu Condimentele marocane) si este incä Beton la Gust…
    Humusul se vede cä a fost acolo mult Sesam si Näut färä Umpluturi/ Nebuneli ( de la Culoare) . Frumoes

  2. kebbeh aveau si ei dar nu crude, nu stiu din ce tara proveneau caci sunt mici diferente de denumiri, dar foarte mici. nu mai retin neam cum se chema carnea aia cruda dar era din doua nume. lasa ca mai merg si notez.

    foarte corect facuta mancarea, asta e cuvantul: corect.

    am transmis complimente bucatarului 🙂 ca asa e frumos.

  3. si noua ne place la libanezi, trebuie sa mergem neaparat; multumim de pont, habar aveam de carciuma; noi am mers o vreme la genin, numai ca ultima data ceva nu a fost in regula cu mancarea

  4. mie mi-a placut mult, dar nu e locul la care sa te intinzi, mai degraba mananci si te duci in alta parte la beri. pentru ca … nu au alcool 🙂

    data viitoare imi iau niste rom in geanta pun in limonada aia.

  5. pai eu ce zic, bag rom in geanta, pun in limomenta aia si mojito scrie pe mine =))

    cu prima ocazie pozez si limonada, ca acum nu am avut aparat am facut cu un telefon. excelenta si la gust si la aspect, miere, menta proaspata si lamaie.

  6. Pingback: Ce as manca azi « Aphextwinz's Blog
  7. ai intrebat ce este integral in conserva ?! pai,rata,dom’ne ! moralmente daca s-a lasat tocata,de la ficat incepind,cam ca prometeu…

  8. Pingback: Cele mai bune chestii din diverse restaurante « Aphextwinz's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s