Ghiveci scazut

Nu stiu daca mai tineti minte dictionarul. Scazut adica au scazut legumele, adica erau de sacrificat, spre expirare, mai moi, mai … dar consultati dictionarul sa vedeti ce inseamna legume scazute in romitaliana.

Asadar ce aveam in plus: ceapa, morcovi, dovlecel, rosii, cartofi, ardei, plus mazare de la congelator.

Legumele le-am curatat, taiat, spalat, in ordinea in care cereau, rosiile le-am pasat. Am inabusit putin legumele cu sare si in ulei de masline, numai cat sa lase apa, am pus ardei iute si o foaie de dafin, am amestecat totul si am dat la cuptor.

Simplu. Trebuia sa „condesc” putin mai mult legumele, dovlecelul il luasem ca sa il „farcesc” dar na.

Si iata primele doua borcane de pus in camara, le-am mai pus nitel ulei crud si le-am lasat la racit in cuptorul incins.

Si o portie la botul imparicopitatei.

Poze de la mare distanta cu noul loc de dormit si skateboard.

hard roc aleluia

Un gând despre &8222;Ghiveci scazut&8221;

  1. Pingback: Ghiveci in ulei | Aphextwinz's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s