Fettuccine cu dovlecei, creveti si bere

Mai facusem paste cu creveti si dovlecei, astia sunt doar putin de tot diferiti plus ca pastele sunt excelente, o sa vedeti ambalajul.


Am luat fettuccine proaspete, creveti, putina ceapa verde (optional), usturoi, bere si dovlecel (ultimele invizibile). Condimente: fulgi de ardei iute (de la afaf.ro care a deschis un minunat magazin de condimente online despre care o sa va mai zic) si oregano.

In rest simplu, am pus la calit ceapa, usturoiul si dovleceii cu sare, am stins cu bere. Crevetii si fulgii de ardei i-am adaugat in acelasi timp in care am pus pastele in apa clocotita cu sare.

Pastele astea fierb in doua minute, exact cat le trebuie si crevetilor sa se faca.

Am amestecat totul, oregano l-am pus la final.

Si gata.

Sunt urat dar ma tratez.

hard roc aleluia

26 de gânduri despre &8222;Fettuccine cu dovlecei, creveti si bere&8221;

  1. uaaaaaaaa, ce dulce e! hai ca m-am topit toata, mah. sarumina pt ca ai salvat sufletelul asta mic.

  2. ti-am vazut si eu papagalul pictoritei si prigoriile si circul si circul zilnic cu fetele cucuietele 🙂

  3. cand o cunosteam io pe poca avea deja prima pisica si fetele erau mici :D:

    stiam cand i-a gasit, ca ne-am at linkurile unii altora da’ n-am mai vorbit de cand a plecat dintr-o comunitate virtuala, io ii ziceam „nevasta-mea”

    ce e cu comunitatile astea, unele unesc, unele dezbina sau raresc interactiunile.

  4. hahahahahahahahahah. da, lumea e mica, ce sa zic… m-am gandit ca poate o sti, da’ na, zic sa incerc, ca sa te consolez nitel 😉

  5. stiam ca ziceau fetili cica caut-o pe poca, ea are noua, dar din grecia pana in romania, prin 8 veterinari si 3 fise medicale, plus telefoane, am adunat atata amar de informatii ca faceam cu nervii capului.

    ca da-i d’aia, nu-i da d’ailalta, apa da, ba nu, praf de maciuci, ba nu, tot asa (ca tu stii saga de la inceput de la malul marii) ca mi-era si frica sa mai intreb pe altcineva 😀

    hai ca acum ii lasai si eu mesaj sa o vada pe ponosita asta.

  6. v-am prins vrajitoarelor ! catelusa e belea de haioasa, am venit sa o mai admir o data si sa vad despre ce se vorbeste exact in propozitie p-aiciea 😀
    de restu’ haleurilor de-aici nu mai zic nimic, fosta sau actuala nevasta ( ca nu mai stiu), a fost dintotdeauna apriga in bucatarie, dintr-un singur fel de legume stiu ca poa’ sa prepare jde feluri de mancare, ceea ce recunosc ca m-a facut facut sa-mi rontai unghiile de invidie de multe ori
    Apropo BD fata, ce intunericos ie la tine aiciea , am dilatatie 5 la pupile ca sa vaz ce scriu
    hai pupiciulei

  7. tot io sunt, ca vaz ca nici tu n-ai edit 😛 , vreau doar sa zic m-am balbait un pic in textu’ de mai sus, de emotie si din cauza luminii difuze , m-am incurcat, aim sori
    acu’ ma retrag, (imi) revin mai tarziu

  8. Ce ponosita tanti, ca s frumusica foc si dca am noroc ma fac eu mare si va arat eu voua:))
    Zilnic deschid calculatorul si ma reped pe blogul tau sa vad ce face mititica s o pupe mama pe ea de scumpica:). Eu nu i vad fata in poza, ca i prea negrutza:)) Esti o adevarata eroina dupa tot ce ai indurat cu ea dar efortul nu a fost in zadar, dovada aici:)
    Imi place mult ideea de fettuccine cu creveti si multumesc mult pentru magazinul online, super:) Te pup si tot inainte ….ca zici bine:))

  9. E bine, multamim, poco, io-s fotosensibila, ma descurc mai bine pe intuneric, de aia, sa mai scrii si tu de ce noa zapacei.

  10. La noapte bag niste poze cu ei, si din pacate nu mai sunt 9 , unu’ a murit la 1 saptamana dupa ce i-am luat. Asta e…
    pupaturi

  11. Sa stii ca riscul e mare la varsta asta, pana mai incolo chiar, ba uneori si dupa vaccinari, nu ai tu de ce sa te invinovatest. te tzuk

  12. a propos de fotosensibilitate.Intrai pe site-ul de condimente,preturile as zice ca merg,la uleiuri e cam mare,m-am bucurat ca am gasit kecap manis ,acuma eu am dar e bine de stiut.fii atenta,mi-a atras atentia un sos de menta din uk :Contine: menta proaspata 43%, otet, apa, acid acetic, sare, colorant (clorofila de cupru) ????!!! auzit-ai tu de asa o clorofila ? cu asta sigur infloresti si pe intuneric.

  13. panseluto, dadui si eu pe gogu, e un colorant natural si nu numai, intra si in compozitia unor suplimente alimentare, vezi si tu ca scrie acolo. apropos, ce are clorofila cu inflorirea?

  14. Pingback: Paste cu sos de rosii si creveti « Aphextwinz's Blog
  15. BDraga ne te mets pas en colere,ca faceam conversatie .m-a distrat denumirea.e drept ca si cuprul e un metal natural si unii oxizi ai lui sunt.da’acuma daca m-ai provocat gugalii si ma informai.am cercetat si E141 nu e nociv.tocmai ce am primit o lista cu gradul de nocivitate al eurilor.am s-o postez maine.ca eu zic ca poate fi de folos.cat despre clorofila si inflorire,legatura era planta.

  16. bine bre, cum zici tu, io nu m-am informat ca suntem prin medici, numa ce mi-o zis omu cela. sante. is asa de suparata ca fix de cupruri nu imi arde. si eu cred ca nu e nociv daca zic oamenii aia, amu parca mai poti sa stii, cu toate etichetele din piata cu produse „omanesti”.

    te tzuk

  17. Bre, ce mocacă avea Casi, draga de ea!

    da, pe asta o fac diseară (pe rețetă, nu pe Casi 🙂 )

    La mulți ani, pentru 2012, că n-apucai să-ți zic

  18. Pingback: Taglerini cu dovlecei si creveti | Aphextwinz's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s