Constantin, Elena si starea vremii

Cum suntem in general de cart la puradeaua neagra si grecoaica, nu am organizat nimic. Asa ca am sarbatorit cu improvizatii, mancaruri reincalzite si gratar, ca sa fim in trend, ce e drept pozele nu au iesit cum speram, dar asta nu e un motiv de dezamagire. Mai ales ca nu am fost eu de vina, ci starea vremii care a fost … o sa vedeti.

Intai vreau sa va spun ca am primit flori care imi plac mie, mult, plus o floare de care nu am mai vazut. Noi nu prea suntem cu evenimente si cadouri, dar flori mereu au fost in casa.

Asa ca am debutat cu o prima portie de pui cu cartofi noi peste care am pus cascaval si am incalzit-o in vasul de lut. Ba, i-am mai dat si cu marar in cap.

Si pentru ca, v-am zis, aveam ramas piticul cu chef de pui la gratar (aveam si un piept de cocos in punga de la congelator) de cand am mancat la Tripoli, am lasat peste noapte la marinat respectivul. Cu sana, curry, iutica, ulei de masline.

Si daca a fost curry, am scos si ultimele ramasite de pappadums. In minte aveam un aranjament, dar nu a fost sa fie. Oricum, pentru zambilica, iaca ambalajul.

Nu am inteles de ce scrie pe ambalaj sa nu se prajeasca pe ambele parti, sa fie sanatosi, eu le-am sucit in ulei, nici nu le pui bine ca sunt gata.

A urmat partea complicata, am pus puiul pe gratar 😀

L-am pus la cald, trebuia sa vina cumnatelul la masa, ma gandeam la o prezentare artistica, taiat frumos, pus pe pappadums, chestii, socoteli, afara, zapuc mare, transpirasem grav, dadusem drumul la aerul conditionat cand, din senin, s-a facut bezna si s-a pus pe o tornada, ca de finele lumii, cum anuntau savantii.

Si pana m-am dumirit a inceput sa dea si cu piatra, da’ babana, nu asa, nu stiu daca am salvat definitiv rasadurile, trandafirii din gradina i-a tuflit pe toti, am umplut casa de apa bagand ghivecele in mijlocul sufrageriei. Iaca si piatra, deja se topise din ea, era nitel mai mare.

Asa ca prezentarea finala, ciuciu asta e, cu asta defilam.

Si ca sa nu las lumea complet nemancata, am incalzit si pui cu cartofi si varza calita, am pus-o de mamaliga, am scos ardei iuti de la Stella si asta a fost.

hard roc aleluia (apropos de curry-ul de care aveam chef, mi-am amintit de urmatorul clip).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s