Cogeamite omu’

Dupa atat de calcatul dexonline (el si gogu, poarta spre cunoastere cu tastele in fata).

COGEÁMITE adj. invar. (Pop.) Foarte mare, foarte înalt; coșcogea, coșcogeamite. [Var.: cogémite, gogeámite adj. invar.] – Din scr. kódžamiti, bg. kodjamiti.

Nu am mare lucru sa va spun sau arat, dar raman paf de argumentatii: mamaia mea a fost bucatar, asa se face cutare, tata stia sa faca gratarul, cumnata stie cum e cu pateurile cu leurda si strabunica a fost servitoare la familia Ghica, stie cum arata boierii.

Toate exemplele sunt absolut nereale, le-am zis asa, din taste. Bun, dupa o logica banala (ca pe ceva culinar vazui) daca neamurile au fost legate cumva de evrei sau de Einstein eu trebuie sa fiu as in fizica atomica, daca pe tata il cheama Moculescu, pianul imi e partener si daca Badea m-a nasit, fac spagatul intre scaune, logic, nu?

Am o marturisire sa va fac, intre neamurile vechi, nu amintesc de pictori sau (Doamne fereste) profesori, ca rade lumea, am pe cineva, il chema Gogea Mitu. Asta inseamna ca, argumentativ, va sparg, cu pumnul.

hard roc aleluia si argumentatii corecte va urez, nu din alea gen: mamaia a fost tzigan si daca vreau va iau gatul, ca nu ne trebuie pasaport acum sa va ajungem.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s