Placintele din aluat de bere cu ceapa

Nu stiu cum sa le zic astora, englezii le zic fritters, placintele, chiftelute, parjolute, hapuri, ha … bar n-am.

Mi-a ramas aluat de bere de la snitele si m-am gandit ca daca e buna carnea in crusta aia, ceapa ce are. Si cum mi-a fost pur si simplu lene sa fac inele de ceapa, plus ca aveam gata tocate cozi de ceapa verde, le-am combinat.

Daca ar fi sa fie o reteta, iaca: cozi de ceapa verde si aluat din ou, faina, condimente picante si bere rece.

Se amesteca cele de mai sus, se ia din amestec cu lingura si se prajeste in ulei bine incins. Nu imi dau seama de ce par arse in poza, ca nu-s. Tot nu ma inteleg cu aparatul asta.

A, da si am primit si un premiu de la Pansy (eu inca nu stiu cum e cu astea dar sa fie primit) si am ales de acolo, pararam:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s