Zeama de ciuperci si leurda

Am primit doua legaturi de leurda si m-am hotarat sa fac o zeama, adica supa si pe urma dreasa la farfurie dupa chef.

Asadar am folosit respectiva leurda, un morcov, un ardei iute, ciuperci si ceapa verde.

Am pus la inabusit in putin de ulei de masline totul, in afara de leurda, cu sare, fireste. Leurda am taiat-o mai mare.

Am adaugat apa si am lasat sa fiarba pana au fost legumele gata, apoi am pus leurda si am mai lasat cam zece minute.

Si cum spuneam, prima tura am mancat-o asa, chioara, pe urma dreasa cu smantana, cu zeama de lamaie, in diverse moduri, e buna oricum.

Si parararam, sambata, 9 aprilie, Obor, capsuni la 8 lei kilogramul. Bune.

hard roc aleluia

Un gând despre &8222;Zeama de ciuperci si leurda&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s