Ciuperci cu smantana si usturoi

De nu stiu cand am chef sa fac ciuperci cu maioneza si usturoi, tot Costachel e de vina, asa ca ma apucai sa strang ce trebuie, numai ca socoteala din sufragerie nu s-a potrivit cu cea din bucatarie.

Asa ca ingredientele initiale au fost ciupercile alea de care va ziceam, luate cu teapa de pret de la Mega Image, ceapa si usturoi.

De ce nu am finalizat? Pai cand le-am pus la fiert miroseau atat de bine, cred ca hribii in special, si lasasera asa un sos frumos, ca nu m-am indurat sa le las sa scada de tot asa ca am adunat repede niste vin alb sec, smantana grasa, putin amidon si cativa catei de usturoi.

Am pus vin peste ciuperci la fiert apoi am amestecat smantana, amidonu, usturoiul si inca putin vin (grasa smantana). Am pus peste ciupercile fierte amestecul asta si am mai dat doua clocote sa se ingroasa.

Asa pofta ne-a fost ca nu am mai avut rabdare sa fac mamaliga sau alte alea, am trantit o felie de paine pe gratar si asta a fost scurta soarta a ciupercilor cu smantana si usturoi.

hard roc aleluia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s