Chiftele umplute cu mozzarella si masline

Umplute la randul lor cu gogosari. Compozitia de chiftele este aceeasi ca la chiftelele marinate in mancare rece.

Cred ca de aici nu mai am ce sa dezvalui, se imbraca bocconcini (ca daca zic bilute cine stie la ce va ganditi) de mozzarella si/sau masline fara samburi, umplute cu gogosari arata si mai bine, in compozitia de chiftele.

Se fac chiftelele care se dau prin faina si se prajesc in baie de ulei, apoi se scurg. Achtung, ca alea cu mozzarella trebuiesc bine sigilate, tinde sa o ia razna branza.

Comentarii la obiect: pentru ca au fost picante chiftelele, mozzarella a fost mai mult de pamplezir, as pune alta branza, mai iute si mai picanta, o telemea veche, o branza cu mucegai sau burduf. Branza de burduf. (asta e pe modelul Bond, James Bond. sau mai bine: Damme. Van Damme. Claude Van Damme. Jean claude Van Damme).

In schimb cele umplute cu masline, la panou, asa da. Se potrivesc perfect gusturile si arata si bine. De refacut.

Pe astea nu le-am gadilat prea tare ca am avut ora vesela pe net azi, dar oricum se vede.

V-am aratat melcul paznic la geam? Nu mai stiu.

hard roc aleluia

Editez ca tot e scurta reteta ca vine de la ailalta (gen za dacs cam from za tracs). Auzi belea bai memet, ma duc azi, ma vad cu o gajica, zic daca tot ies pe ploaie si pe vant, iau si io o bere, sa fie.

Zic la magazin: doua Timisoreana. Tipa imi zice: doua khfdgshrdiifdwoeifd (cam asa am inteles eu, ca era cam zgomot). Zic: da. Ce era sa zic.

Imi pune in plasa si pita luata de alaturi si nu mai stiu ce balarii am luat (ceva de plante, bio, parca alexandrion) noah si sa vezi ce am tarat de plasa, da’ nu imi trecu prin minte ca un avea de ce fi grea asa de la doua cutii de Timisoreana.

Pun acasa plasa pe scaun, ce crezi bai memet, erau doua Timisorene a cate doi litri fiecare =)) Mah da pana acasa nu ma prinsei, cred ca femeia m-o fi intrebat daca sticla sau cutie. Naiba stie.

Concluzie: nu intotdeauna cand zici da e de rau, cantitativ poate fi de bine, mai ales daca ai muschii multilateral dezvoltati.

5 gânduri despre &8222;Chiftele umplute cu mozzarella si masline&8221;

  1. Pingback: La multi ani River! « Aphextwinz's Blog
  2. Mai ales ca am si azi ca in deplasare descoperii ce bun e Jack alu Daniel direct de pe continentul celalalt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s