Omleta cu ceapa si andive

Asta pentru ca mi-a placut omleta cu ceapa si pentru ca aveam niste andive de sacrificat. Pozele sunt cam „rustice” dar va explic eu de ce, reteta e buna tare, pe gustul meu, adica.

Se pun la inabusit andivele si ceapa, toate taiate mai mare, in apa cu foaie de dafin, boabe de enibahar si ulei de masline. (secret, dar nu mai spuneti, mie de fapt imi ramasese niste ceapa in apa de la Blaue Zipfel, voi faceti cum zic, nu ca mine).

Am lasat pana a scazut toata apa, apoi sa se raceasca (asta de fapt de lene, ca sa fac a doua zi) si am amestecat cu parmezan (grana, asa il rad eu, mai mare), putina ceapa verde, pentru culoare mai mult si, fireste, oua. Sare si piper, dupa gusturile domniilor voastre.

Din motive subiective, am ales sa fac omleta in tava, nu in tigaie, pe care nu am tratat-o corespunzator, asa ca s-a cam lipit omleta, majoritatea am mancat-o direct din tava, ce e drept.

Pana la urma am rasturnat-o partial pe un fund de lemn si gata. Imi place (si mie rar imi plac andivele).

Inainte de hard roc aleluia, vreau sa spun ca se simt bine toate ingredientele, aproape individual. Si ca in apa in care a fiert ceapa si andiva, era si putin vin, dar asta e bonus. hard roc aleluia.

2 gânduri despre &8222;Omleta cu ceapa si andive&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s