Ciorbă de salată cu sfeclă

E cam de vară, dar nu se pune, se apropie postul şi merge banda.

Am folosit legumele ca la ciorba anterioară, ceapă, praz, ardei gras şi iute, ţelină şi morcov. În plus o sfeclă coaptă şi dată pe răzătoare, zeamă de lămâie, omletă din două ouă (plus sare şi piper).

Peste legumele înăbuşite cu sare am pus şi salată, când s-a înmuiat am pus apă, orez şi am lăsat să mai fiarbă niţel. Am copt omlete (din lipsă de spaţiu am făcut mai multe şi mai mici, puteţi face una mai babană).

Da, sucul de lămâie e congelat în pungi de cuburi de ghiaţă.

E, peste legumele fierte am pus odată sfecla, zeama de lămâie şi omletele. Şi am mai lăsat cam zece minute şi gata. Trebuia să îi zic Dracula Soup. E, nu i-am zis, dar aşa arată. E bună şi rece, dar cine vrea pe frigul asta ciorbă rece, să păstreze o sfeclă pentru la vară.

hard roc aleluia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s