Ciorbă de potroace

Am lovit în bietul cocoş, am fiert punga cu gheare, căpăţâna, pipota şi inima şi ce spatele meu mai era pe acolo.

Pentru ambele ciorbe (am făcut şi una fără carne) am înăbuşit următoarele: ceapă, praz, ardei gras şi iute, ţelină şi morcov.

După ce a fiert bestia cu pinteni am pus în oală şi legumele. Când au fiert şi ele am pus orez, apoi zeamă de varză. Şi la final mult leuştean. Şi gata, e belea.

Am scris sec pentru că e urât afară şi nu am chef.

Aşa că dacă mi-a făcut Guvi chef de Bora Bora, am pus şi un cântec pe măsură.

hard roc aleluia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s