I did it my way

O sa ma injure cine stiu eu, dar asa montata am ramas pe combinatia ceapa/praz, masline, lamaie, alcool, ca am deturnat reteta originala de mancare rece.

Iata din ce am ales eu sa o fac, nu ii mai zic mancare rece, nu ii zic nici tocana, nu stiu ce e, dar tot la fel, ramane in top, deja e a treia oara cand refac ideea. Ulei de masline, bere, rosii tocate, masline, ceapa rosie, praz si, pentru final, lamaie.

Am lasat la inabusit ceapa cu prazul, in ulei, cu sare si capac (cum lui Puiu ii plac strelicii mie imi plac brobonelele alea de sub capac).

Cand s-a inmuiat ceapa am pus berea, putin cate putin initial, pe urma mai multa odata, ca o tot gustam sa vaz de nu s-a incalzit si nu se mai alegea nimic de inginerie.

Cand s-a mai evaporat din bere am pus si maslinele, rosiile, dafin si piper si capac si pa.

Cand e gata? Cand sfaraie, semn ca vrea sa se lipeasca, ba chiar cand se prinde nitel de oala.

Concluzia? Da, e excelenta si cu bere si promit solemn ca voi incerca in curand si varianta bucovineana, hard roc aleluia.

3 gânduri despre &8222;I did it my way&8221;

  1. Eu cand am incercat o reteta cu bere (e adevarat, era ciolan, dar ma rog!) n-am fost foarte incantata de rezultat. Dar cum eu te cred pe tine 1000%, o sa incerc. Parca m-ar tenta niste Aligote, dar, daca am zis, bere sa fie. Hm, ce buna trebuie sa fie cu niste painica neagra (ca cerul gurii unora!), putin uscata in cuptor! Un weekend asa cum iti doresti!

  2. tizo, dupa parerea mea, e mai buna cu vin, e buna si cu bere, dar intre bere si vin as alege varianta B. cerul gurii e neimportant, cu sau fara el tot acolo ajunge la final.

    zazu, mai ai nitel si pleci si … e lasa, ca nu esti asa departe de mine cum is io de tine 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s