Coaste picante

Fireste ca alta varianta, mi-a placut rezultatul desi, am mai facut asemanator. Condimentele pot varia insa nu puneti de la inceput din cele uscate care se pot arde. In rest, ce aveti chef.

Intai fierbem coastele, scaricica, dar nu cat sa cada de pe os. Pe urma le dam cu ce maglavais vrem (eu am avut unul iute, am mai pus si ulei si vin si zeama de lamaie).

Avantajul e ca se pot pregati si cu o zi in avans si lasa cu marinata la rece direct in folia de copt pe care o punem la cuptor, adica asa:

Se lasa macar o ora acolo, separat se amesteca niste ulei cu boia (iute, dulce, de care vreti) si sare.

Se scot coastele, se ung cu uleiul aromat, se presara cu zahar, se reinfofolesc si se lasa la cuptor pana miroase bine. Puteti pune fara grija si usturoi la sos.

Si gata. Si merge cu un coleslaw de casa si cu porumbul mexican al Yandirei de numa’.

Pe porumb am uitat sa pun iutica asa ca l-am stropit cu ulei picant. Merge? Merge.

hard roc aleluia

Un gând despre &8222;Coaste picante&8221;

  1. Pingback: Porc fript, colectie « Aphextwinz's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s