Ciorba de varza cu perisoare si zeama de varza

Reiau ca motivatia e totul, nu neaparat cantitatile cat ideile, motivatia de azi a ciorbei a fost simpla, din vorba in vorba ziceam ca mai am umplutura de la ardei. Si ca umplutura aia cu varza ar merge de vreo doua sarmale. Dar abia am facut sarmale, asa ca merge de o ciorba de perisoare.

Bine, dar sarmalele contitn varza. OK, asadar facem ciorba de varza, punem perisoare si acrim cu zama de varza.

Plus ca faceam si zarzavat de ciorba pentru congelat.

Am pus la fiert varza, zarzavatul de ciorbe (telina, ardei, leustean, patrunjel, o gramada), morcov si ceapa.

Perisoarele le-am facut cu adaos de ou si pesmet din ceva umplutura de ardei, ca aici:

Le-am facut mititele si au iesit extrem de pufoase.

Pana au fiert am ciugulit din branzeturile de la festival si niste tamaiosi de la Obor, o bunatate.

Cand au fiert perisoarele am acrit cu zeama de varza si am pus mult leustean. Si gata, istorie.

Am zapacit pozele, asta trebuia sa fie cu smantana in ea si cu ardeii din geam alaturi, aia e.

hard roc aleluia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s