Pentru fetele care se stiu ele

Daca tot imi trecu supararea legata de ce am zis mai devreme m-am gandit sa las sa treaca si mesajul de rau augur, cum nu aveam nimic in plan si cum seful meu mi-a dat azi mai devreme liber, am convenit atat cu vecina cat si cu colocatarii plus cine ma mai baraia la cap ca avem pofta de mici.

Si daca avem si e inchis la bulgaroaica, riscam si luam congelati de la eugen.

Si daca facem asta, nu avem rabdare sa ii decongelam, astfel incat putem intregi tabloul mancarurilor congelate de care vorbeam cu Costachel. Cum ar veni, am pus micii despartit brutal intre ei, direct congelati pe gratar. Si niste cartofi la prajit dupa metoda de care am mai vorbit, prajit-inabusit, nene iancule.

Concluzii: micii de la cris-tim (din aia avea, din aia luai) nu sunt deloc rai si nu contin decat un agent de mama lui, ceva bicarbonat parca. Buni. Nu ca ai bulgaroaicei dar buni.

Lasa o droaie de zeama (apa si grasime) pe gratar, pusi asa, direct congelati, deci trebuie scurs gratarul (daca ii faceti pe carbuni, pregatiti apa la indemana).

Nu se compara cu cei facuti in natura, dar asa buni au fost, ori aveam noi asa o pofta, ca i-am mancat pe nerespirate.

Nici nu am apucat sa stergem aragazul de stropi de chef de mici cu bere.

Am si o poza in dunga, ca in prima nu se vedea berea, bineinteles, tot Timisoreana, de mancat am mancat eu cu vecina din acelasi vas, al batrn la TV si omu’ cand a ajuns de la munca lui care e pe fusul orar al altui continent.

In paharul de whiskey e tot bere, vecina nu e de performanta, trebuie antrenata 😀

Sa ne fie de bine, hard roc aleluia si sa nu uit, dupa cele doua piese dedicate imediat, o sa stie cucuietele ca la ele m-am gandit 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s