Papricas de pui cu paste

Acum ca e papricas, ca e tocana, ca e tocanita, neimportant. Ideea de a folosi orecchiette a fost buna, imi plac pastele mai rasfierte, au absorbit sosul si chiar aduc a niste galusti.

Asadar in afara de pulpele de pui curatate, spalate si parlite, am mai folosit o punga de orecchiette, ceapa, ardei si usturoi, o cutie cu pulpa de tomate, putina faina, piper, boia dulce si iute si doua ramurele de cimbru.

Din resturile ramase dupa ce am fasonat bucatile de pui am facut o supa. Am pus puiul la calit in putin ulei (de orez am folosit eu, fiind mai neutru), am adaugat ceapa, ardeiul si usturoiul si am lasat sa se inabuse toate impreuna.

Am adaugat condimentele si faina …

… si le-am tras impreuna la foc, cum ar veni le-am imprietenit bine.

Am acoperit cu apa si supa, dupa cam 30 de minute am pus si conserva de rosii si am mai lasat cam zece minute.

Am scos crengutele de cimbru si am pus pastele, am mai lasat cam trei minute (ele trag sos si dupa ce se stinge focul).

Asa arata dupa ce au stat sub capac cu focul stins, chiar seamana cu niste galusti si devin foarte gustoase.

Sigur ca se poate pune si niste smantana, eu am presarat numai ceva patrunjel.

Super sosul si orecchiettele pe post de galusti, hard roc aleluia.

2 gânduri despre &8222;Papricas de pui cu paste&8221;

  1. Pingback: Papricas de pui cu ciuperci si galusti cu branza | Aphextwinz's Blog
  2. Pingback: TOCANITA BANATEANA DE PUI – Xandra Cooks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s