In cautarea mezelului de casa (model apartament la bloc) perfect, am trecut si prin reteta asta. Au facut mai multe fete friptura in zeama de varza, am incercat si eu. Cu pieptul unui porc (sa fi fost scroafa?).
L-am pus in zeama de varza cu condimente si cu capac deasupra si l-am lasat in legea lui.
Capac, da?
No bun, pe urma l-am infofolit in boia si l-am si impanat cu usturoi si l-am pus pe gratar peste zeama de varza, sa ii mai scurga din grasime.
No amu cam asta a fost si a fost bun, ca stiti voi, in lipsa de pancetta sau prosciutto merge si un kaizer.
Mai ales la micul dejun cand poti sa pui hamu langa egsuri, ehe.
hard roc aleluia
Ce imi faaaci… eu vrea sa imi tin colesterolul in frau si dumneata postezi asemenea retete ?
Arata extraordinar de bine si apetisant. Deja simt si mirosul. M-am uitat la toate retetele cu carne de porc si… acum ma gandesc sa plec la piata dupa carne sa fac si eu una din ele. Insa este greu de ales… numai una…