Ciorba de oase

Nu stiu altii cum sunt dar eu ma uit la ofertele marilor magazine. Si mi se par mai bune mancarurile facute cu oase, na, oi fi mai de la tara (adevarul e ca Salajanul e destul de aproape de Bulgaria). Asadar ciorba de oase sau oase coapte la cuptor ori fierte, imi plac la nebunie.

Si ciorba de saptamana asta e cu oase de porc, o minune, de la billa. Pe care le-am (nu baut) fiert dupa ce le-am scapat de spume.

Cat timp suiera kukta am adunat legumele (ceapa, morcov, telina, ardei, dovlecel). Le-am inabusit in strelicii luati de pe zeama, ca sa nu mai adaug ulei in plus, e totusi de porc ciorba.

E, bun, dar cu ce acrim? Cu zeama de corcoduse de la congelator, da 🙂

Mai si am realizat in ultimul moment ca nu am luat verdeata proaspata asa ca am pus patrunjel din geam si leustean uscat. Si a iesit fix pe pofta ce-am poftit-o.

Asa ca de la borsul taranesc al lui Costachel am ajuns la o ciorba de oase si am si pozat strelicii pentru don Puiu, aferim.

Daca ciorba nu e nimic nu e, hard roc aleluia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s