Reteta

Promisesem o „reteta”. Cu blur (am aflat ce inseamna, e un fel de ceata in care lasi artistic niste chestii) cu alea-alea, chestii socoteli.

Am facut-o.

Am aruncat in nitel ulei o punga de creveti anticriza, ca la cat costa cred ca nu voi repeta des. Am pus si o lingura din sosul de-a gata adus din Singa si niste ceapa de Glina.

I-am zapacit nitel in tigaie si nici nu stiti ce buni au fost cu un plic de paste de la sushimania (de la care am aruncat dracia aia pe care scrie soup base).

Venind pe fondul lipsei de bani (deja e poveste lunga, cum si de ce nu se dau somajele si alocatiile, adevarul e ca e si dificil sa vinzi caramida sau roata de rezerva de la vile si masini ca sa pui banii ciorditi inapoi), mi-a iesit si blurul. Sper. Astept acum aplauze si lins ecranul. Ca de nu eu vin cu coasa si cu doi copoi.

Stiu, traim alte vremuri si am uitat prieteniile intre popoare si rationalizarile. Incercati sa vi le amintiti, macar nitel asa din limba rusa, ca nu se stie cand foloseste la casa omului.

hard roc aleluia

7 gânduri despre &8222;Reteta&8221;

  1. Please, fara copoi, trec imediat la lins ecranul! Ce simplu este si par crocanti de la sosul ala grosut. Dom’le, tu si Radu Popovici ma faceti sa fac gaura in bugetul deja sita si sa iau niste creveti, ca sa aplic metoda. Cu sosul este o problema, pentru ca nu cred ca pot gasi ceva asemanator. Dar poate merge niste pasta Harissa…

  2. Absolut ca merge cu harissa. Si eu am dat gaura in buget ca nu mai puteam de pohta de cateva luni. Si sa ii ia gaia ca sare de 60 de lei kila, da’ stii cum e, ma gandesc: costa o punga cat trei pachete de tigari. Si am luat, ce era sa fac.

    Azi gata, trecem la pilaf 😀

  3. am revenit, cum am promis, cu scociu’ de scame, peria de lustruit pantofii si manualul de pilates cu exercitii pentru o limba neobosita.
    deci:
    uaaaaauuuuu!!!! crevetii sunt preferatii mei (ma bucur ca iti plac si tie, pentru ca numai oamenii destepti apreciaza asa ceva). ai fost extrem de inspirata sa adopti o reteta simpla, la indemana si rapida, dar care sa ii puna atat de bine in valoare. arata fa-bu-los! vreau sa zic ca, acum cand am vazut (datorita tie) cat de simplu se gatesc, nici nu voi mai manca la restaurant (bine, e-adevarat ca de cand cu criza nici nu mai plateste firma). nu m-am oprit la salivat, tre’ sa marturisesc ca a trebuit sa fumez 5 tigari una dupa alta ca sa-mi mai ostoiesc pofta, ca am intrat si tarziu aci la tine si-acu nu am de unde cumpara crevetu’. pozele sunt SUPER, parca simt si mirosul, asa sunt de reusite (ultima, cel putin, e de concurs)

    si io om mai dedicat ca tine bucatarelii n-am vazut. s-alergi tu asa de la singapore la glina numa sa aduci cele mai potrivite ingrediente pt creveti… jos palaria! vezi, e usor sa dai click, sa te uiti si sa comentezi, dar nu stim noi, astia care vedem produsul finit si ne permitem sa criticam, cata munca si cat timp necesita un post pe care il citim in 3 minute. eu nu stiu cati din cei care te citesc se gandesc ca tu mai ai si de spalat vasele, sau sa fii atenta sa ai aragazul curat ca sa nu te faci de ras in poze, sa schimbi lingurile de lemn mai des, sa ai manichiura ingijita in caz ca-ti apare mana in poza, servetele curate (si vanish-ul costa si el) etc. deci o reteta costa mai mult decat o punga cu creveti.

    in concluzie, keep up the good food!

  4. asta, bre, care zice ca io ma dau pe bloguri la ore decente, cand, de fapt, ling ecranu’ cu culinare in puterea noptii. s-a dus pe pl sporu’ meu de noapte ca cum dovedesc? 🙂

  5. Pentru asta trebuie sa intreb pe cineva, realizezi ca habar nu am de unde se pune si se schimba ceasul ala, nici macar nu vad unde il zaresti 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s