Buna dimineata

Adica ceva de mic dejun cu explicatiile de rigoare.

Omleta cu masline (si unde mai pui ca e si umpluta)

Sa ma tai daca mai stiu la cine am vazut prima data treaba asta, eu imi amintesc pozele Mayei, daca stiti lasati un mesaj.

Asadar batem niste oua cu sare, piper (am scapat la piper!) si masline fara samburi felii.

Eu am copt-o la cuptor, merge si in tigaie.

Se poate umple cu o gramada de dracii, eu i-am pus o crema de branza si sunca.

Se ruleaza in folie si se lasa sa se racoreasca putin.

Se taie cum vreti voi si gata.

============

Carnati albi umpluti cu cascaval

Am mancat la un local nemtesc weisswurst cu mustar dulce si covrigi bavarezi. Separat in Olanda am degustat branzeturi (pana m-am decis ce sa cumpar) cu mustar cu miere. Asa ca m-am decis sa le combin, daca merg separat cu mustar d’ala de ce nu ar merge si impreuna.

Intai am oparit carnatii, apoi i-am pus pe gratar, i-am intors, i-am despicat si i-am umplut cu fasii de cascaval (olandez si el si mustarul).

Mai de mult facusem cu drupi ceva asemanator dar invelisem dracia in costita, acum i-am lasat asa. Si da, au mers de minune cu mustarul ala.

hard roc aleluia

5 gânduri despre &8222;Buna dimineata&8221;

  1. Pingback: 2010 in review « Aphextwinz's Blog
  2. Pingback: Crema blogosferei culinare romanesti 4 | rtm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s