Cartofi glazurati

Reteta dedicata sefului meu. Ideea e din cartea lui Ainsley Harriot pe care am primit-o cadou de pe Culinar pentru ceva activitate.

Ne trebuie cartofi noi fierti si bete de frigarui. In plus: semionte de mustar negru si praf de mustar (se pot inlocui cu mustar normal ambele), miere, praf de wasabi (se poate pune hrean sau mustarul initial sa fie cu hrean), miere si sos de soia.

Toate ingredientele sosului se pun la fiert cu putina apa (optional se poate pune si putin amidon, eu am pus).

Cand e ingrosat se pun in sos cartofii fierti si se mai lasa sa se glazureze bine.

Se infig pe frigarui si se fac pe gratar pana se carbonizeaza putin crusta. Si gata.

Dupa parerea mea, merg excelent ca garnitura langa ceva carne. Dupa parerea sefului o sa mearga asa de minune 🙂

hard roc aleluia si pentru acelasi sef minunat, o melodie.

6 gânduri despre &8222;Cartofi glazurati&8221;

  1. Foarte interesanti acesti cartofi glazurati! Sper sa nu te superi, dar si eu tind sa fiu de acord cu seful tau, merg asa, solo. Poate insotiti de o salata gen salsa, mai acrisoara?

  2. Merg, cum nu. Si eu cred ca merg cu salata, chiar si simpla, verde, sau de rosii, sau de vara.

  3. bai nu poci sa cred ca mai ai uasabi de peste mari si tari 😀

    ia sa caut si eu in camara 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s