Scurt periplu prin centru pentru Ioana

Nu voi face o cronica muzicala, se ocupa cei dedicati de asta, nici un spam gen „dati un leu pentru Ateneu”, pun numai cateva poze.

Ocazia a fost un concert caritabil pentru Ioana care, dintr-o eroare medicala, s-a nascut fara o parte din manutza. Daca va intereseaza amanunte, ce si cat si cum s-a strans, de ce si cat costa, gasiti pe afis. Daca nu va intereseaza nu am eu de gand sa fac propaganda, cine se implica serios in strangerea de fonduri are acces la informatii.

http://www.metalfan.ro/evenimente/concert-caritabil-in-suburbia-5914.html

Am fost mai intai in magazin, in Unirea, pentru niste casete. Incredibil cat s-a schimbat locul, e chiar si un food court (parca asa ii zice, mi-am uitat grebla acasa).

Inainte de cantare am stat la o bere in centrul vechi. Si mai vechi nedumeriri mi s-au accentuat, cum e cu reabilitarea, de exemplu. Se pun termopane pe cladirile nerenovate? Aparent, da.

E criza? Cu greu faci fata valului de oameni si greu de gasit un loc la o terasa cat de cat decenta, desi preturile tind sa fie mari peste tot.

Noi am luat berea cat mai aproape de suburbia, locatiile sunt inghesuite rau de tot, berea e 4 lei la 0.33 si un pseudomojito (nah, aveam chef) numai gheata, 13 lei. Cu toate astea, full.

Inca o chestiune curioasa, cica Bucurestiul e de porc, naspa, bleah, uo. Cu toate astea jumatate din masinile de pe strada erau din alte locuri. Si nu numai masinile.

Cred ca e greu sa traiesti aici, nu inteleg de unde masochismul cu care se face atata aglomeratie cu cei fericiti in alte parti. Ma rog, nu inteleg multe, nici teoria relativitatii nu am inteles-o si totusi exista.

Sa revenim la concert.

Cu mici exceptii si intr-o locatie fara mari pretentii, s-a auzit bine. S-a cantat bine, a fost public, nici mult, nici putin. Nu fac o cronica muzicala caci nu e treaba mea asta, au altii grija, nu ma bag. O singura chestie imi displace de la o vreme. Cei care vin pentru o anumita trupa, pleaca imediat dupa, mame, tati, martusi, prieteni si trupeti, e frumos sa faceto galerie si altora. Parerea mea.

Au cantat: Oliver, Solaris, Ka Gaia An, True Mind, L.O.S.T., Deadeye Dick, Din Umbra, Thunderstorm.

Fotografii de la concert am putine, ca erau bateriile pe duca.

Am asa:

Ka Gaia An

(Un anume clapar si-a luat tricoul de hora).

True Mind

L.O.S.T.

Deadeye Dick

Si gata bateriile.

La cat mai multe manifestari de gen, la cat mai mult ajutor de la cine isi ia o bere de la gura, hard roc aleluia.

3 gânduri despre &8222;Scurt periplu prin centru pentru Ioana&8221;

  1. Pingback: Centrul vechi « Aphextwinz's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s