Ce pestele meu prajit?

Am luat de la firma Alfredo, fileuri de cod, mai luasem, bune. Am facut un test. Le-am lasat sa se dezghete peste noapte intr-o sita deasupra unei cani. Pe punga scrie ceva gen, maxim 5% glazura de gheata. Sa nu ii credeti, e teapa. S-au scurs cel putin 200ml de apa din peste, in conditiile in care toata punga cantarea 500g (sau 450, da’ parca 500). Oricum o dau nu imi iese 5%, asa ca la oferta sau nu, am platit apa la pret de peste.

Ma rog, ce a mai ramas am facut pane si am pus langa o salata orientala.

Pane in aluat de bere bine condimentat.

Productia la hectar.

Si pe langa salata de cartofi (poze nocturne, calitate zero, aia e).

Rezumat: am trecut pestele prin faina bine condimentata cu boia, menta, cimbru, oregano, am pus in gaina ramasa un ou, am subtiat cu bere, am prajit; salata e din cartofi noi fierti, ridichi, ardei gras, ou fiert, ceapa, smantana si maioneza.

hard roc aleluia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s