Supa de vita

Simpla. Da’ simpla de tot.

Am achizitionat, dupa ce m-am holbat indelung la preturi, spata de manzat, special pentru supa asta banala.

Si un set de legume care m-am gandit ca sunt necesare.

Intai am spalat si am dat cateva clocote carnea, apoi am luat spumele, am adaugat legumele si condimentele (ca uitai sa zic, am pus trei cuisoare si ceva nucsoara) plus capac de face pac la oala cu presiune si le-am lasat in legea lor.

Le-am scos din zeama pe toate (pe ele care este).

In zeama am mai pus sare, mult piper proaspat rasnit (la fiert am pus si doi ardei iuti uscati, pisca nitel) si taitei si basta. Apoi m-am pus pe vanat strelici, treaba grea, caci se intunecase.

A iesit foarte limpede si gustoasa, din pacate m-am impiedicat si s-a miscat aranjamentul si am realizat ca patrunjelul din geam e de fapt coriandru. Merge.

Nu e foarte de criza, asta a fost cea mai convenabila oferta dar tot am dat 11 lei pe bucatile de vita (au fost trei, una s-a donat in scopuri nobile). Plus legumele din dotare, asa ca hard roc aleluia si ka ching cand o sa fie cu ce.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s