Salau „Rockerul Shomer”

Reteta e simpla, banala, fiecare o face in felul sau, am sa va arat cum am facut-o eu astazi. Inainte de a derula povestirea trebuie sa ii spun Rockerului Shomer ca am luat de intarire un aperitiv, halit cu vecina rocsi si cu deosebita indemnare. Va recomand cu incredere somonul afumat Clever de la Billa, ieftin si bun.

Revenind la salaii nostrii, povestea vietii lor a decurs linistita, ca viata oricarui rapitor, pana cand, prin zona Orsovei, cineva s-a gandit sa ii condamne pentru nelegiuirile comise. Au ajunti morti de-a binelea in zona Salajean unde au fost despuiati de solzi si decapitati. E, sa ii vad acum cum e cu principiul pestelui acela mare ce-l inghite pe cel mic.

In afara de cei trei impricinati, ultimii rezidenti din specia lor in congelatorul din dotare, am mai folosit cartof, morcov doar pentru decor, foi de dafin, boabe de piper, lamaie, ierburi de provence sa se simta jmeker rsh, maioneza si niste apa si sare.

Ultima tura de bazin din existenta salailor a fost in valuri clocotite si aromate si nu au stat mai mult de 7 – 10 minute.

E de preferat sa ii scapati de piele si de oase cat sunt calzi, ca altfel se lasa cu nervi.

Intre timp (adica in timp ce beam o bere) am lasat sa fiarba si un cartof mai maricel si morcovii. Si am avut pregatite toate cele.

Am pus intr-un castron straturi alternative de peste, cartofi si maioneza, fix doua straturi, deci dupa un calcul simplu la final am avut doua straturi de salau, doua de cartof dat pe razatoare si doua de maioneza.

Am decorat oarecum in viteza, am acoperit si am lasat la rece.

Nu suficient de mult caci se ducea soarele si ciuciu poza, asa ca sectiunea e sfaramata ca inima mea la gandul ca alineeee e departe.

Acestea sunt ultimele imagini de la fata locului la care si-au gasit sfarsitul ramasitele pamantesti ale celor trei (Doamne si toti trei) salai care s-au plimbat pe ultimul lor drum: Orsova – Militari – Salajean.

Sa le fie (la un moment dat) canalizarea usoara.

hard roc aleluia si piesa zilei pentru acelasi Rocker Somer.

3 gânduri despre &8222;Salau „Rockerul Shomer”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s