Sarmalele mele cu ©

Mai, acum nu stiu ce mi-a venit sa le fac asa, dar daca le gustati, pe pariu ca nu va prindeati care e schepsisul gustului. Asadar reteta mea© de umplutura pentru sarmale in foi de varza murata.

Se toaca marunt pentru un kilogram de carne: o ceapa, un morcov, cateva fire de usturoi verde si un cartof. Se amesteca toate cu cateva fasii dintr-o blana de sunca, tocate din barditza (ca satar nu pot sa ii zic, satar are memetu), boia dulce si foarte iute, cimbru, piper si ceva untura dintr-un borcan de carne la garnitza.

Se fac sarmalele si cu ceva carne ramasa, se umple si miezul verzei alternand foile cu carnea pana iese de o verzisoara.

Productia la hectar:

Nu am mai pus condimente intre straturi, deja contine carnea tot ce ii trebuie, slana aia afumata avea gust foarte puternic. Am pus intai cu lingura din carnea la garnitza cu tot cu untura, pe urma varza, sarmalele si varzuca umpluta, pe urma iara varza si sarmale si la final suc de rosii si apa si basta, la cuptor.

Bune rau, daca le facea altcineva nu as fi ghicit ce e in ele.

Si o sectiune prin miezul versei umplut.

hard roc aleluia si desi nu sunt fan al genului (a existat un singur Sterian), merge cu sarmaua. Aveti grija cat de atent ascultati, sa nu sara sarmaua din farfurie si sa isi schimbe cetatenia de rusine.

3 gânduri despre &8222;Sarmalele mele cu ©&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s