Singapore, primii pasi

Salajeanul datorita „crizei” financiare are, timp de o saptamana si ceva, un trimis special in ceea ce se numeste „Singapore”. Trimisul, incarcat din start cu una bucata card de lucru si una confiscata de banca, a ajuns cu bine la destinatie si s-a cazat la Swisshotel The Stanford, pe undeva prin centru.

Privelistea este doar de la etajul 9, are si terasa. Se deschid geamurile, adica nu sunt masuri speciale anti-sinucigasi, parinti neatenti, pisici zburatoare si altele, ia.

Urmeaza doar fotografii dintr-o scurta plimbare pe jos, m-au impresionat cateva lucruri: curatenia deosebita, arhitectura (de la monstrii de nenumarate etaje pana la cladirile mici, colorit, structuri, diferente intre volume), numarul mic de masini de pe strada (si tipurile, deloc de lux) fata de infrastructura, e chiar aerisit, curatenia apei – raul Singapore (astia nu au PET-uri sau nu stiu sa arunce cu ele).

Este cunoscut ca civilizatia lor a inflorit datorita unor legi, reguli si amenzi usturatoare. Foarte bine.

O masa intr-un, cum zice romanul, food-court, care a costat ceva peste 20$ singaporezi: supa iute-acrisoara, chiftelute de pui cu nu stiu ce, orez, o stacana de ceai si gustarile (asemanatoare cu cele din Thai, muraturi iuti si migdale oparite).

Trimisul special a declarat ca este foarte greu de suportat canicula si umiditatea si in rest, ce va declara ulterior legat de evenimentele din fotografii sau plimbari sau ce si daca va mai fi, o sa lipim aici.

Melodia de azi:

si hard roc aleluia, urmatoarele imagini vor veni in functie de timpul trimisului.

4 gânduri despre &8222;Singapore, primii pasi&8221;

  1. ia uite pe unde umbla trimisul salajanului ! sa aibe grija la geamurile alea,daca zice ca se deschid ,ca altii stii ce ingrijorati sunt.
    se vede de la o posta ca aia mai sunt in „criza „.nici masini pe strada nu au.fata de noi care am depasit criza economica ,dar am ramas cu aia de nervi.
    transmite-i salutari trimisului .poate mai arunca vreo chiftea de aia cu nu stiu ce si pe la noi.

  2. Dujane, du-te la Arieseni, si o sa ai din plin Arieș cu gunoaie, vegetatia de pe malurile apei ii plina cu de toate, zici ca-i „halouiiiin” d-ăla, că au facut bolovanii aia de moți groapa de gunoi pe apa, vreau si io legi d-alea ca la Singaporeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s