Marele Zid

Nu mai fusesem de mult la Marele Zid Chinezesc, localul de pe Vasile Lascar, acum aveam si aparatul cu mine, am zis sa fac si cateva noi comentarii. De cand a fost preluat, decorul, acelasi stil chinezesc kitch dar foarte curat fata de cum era. Sa pun cateva fotografii facute intai si intai cu mancarea. Prost facute, tarziu mi-am dat seama ca era setat prost aparatul, dar de un reportaj, merge.

Orezul acum ni l-au adus in niste vase care l-au pastrat cald pe toata durata mesei. In zare sunt „furnici in copac”.

Vita cu legume pe plita incinsa si frigarui de oaie.

Coaste de porc cu usturoi (bune).

Unul din favoritele mele, carne picanta in cosulet de cartofi.

Si ce imi place mie cel mai mult la ei, peste cu sos de soia (sau tot la fel facut dar cu sos dulce-acrisor, acum a fost picant). E si unul din cele mai scumpe feluri, dar bun.

Am mai avut pachetele de primavara si coltunasi, cafea, inghetata prajita si ananas pane plus cateva beri (sa tot fi fost vreo patru de om, deci cred ca vreo doisprezece), apa, limonada, 350 de lei cu tot cu spaga.

Chelnerul de azi era nitel cam nervos si in general exagereaza cu amabilitatea, schimbau intr-un ritm draconic scrumierele, intrebau daca mai servesc (pai cam da, atata timp cat nu am pus tacamurile sau betele intr-un mod in care e evident ca nu mai mananc si cand mai e mancare pe masa, cam da). Eu mananc destul de incet si cu pauze de tigara asa ca au sacait nitelus dar nu din cale-afara.

Inca un minus (pentru mine 😀 ) berile sunt numai la 0.33.

In rest totul e ok si, cel mai important, mancarea foarte buna, de altfel alaturi la Templul Soarelui nu ma mai duc decat cand am chef de Huo Guo, ca la Marele Zid nu au.

hard roc aleluia

Un gând despre &8222;Marele Zid&8221;

  1. Pingback: Favorite prin localuri « Aphextwinz's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s