Mancarica picanta de vinete si dovlecei

De fapt de o vanata si doi dovlecei, in plus ardei iute (si extra chilli stellaaaaaaaaaaaaa), ceapa (verde), usturoi si rosii pasate. Si ulei de masline cat mai bun si nu va zgarciti, ca ramane un ulei picant in urma de dai cu caciula in caini.

Am lasat vanata taiata la scurs cu sare, apoi am amestecat toate legumele taiate dupa chef si le-am inabusit in destul de mult ulei de masline.

Am condimentat cu chilli si busuioc, am pus si rosiile pasate si am lasat sa mai fiarba pana s-a separat uleiul de tocana.

Stiu, e simplu, banal, cum vreti voi, dar e atat de buna dracia asta ca nu ne puteam opri din mancat.

Painea e de la o brutarie de langa circa 13, exceptionala, cu lapte, fina si gustoasa, e prima oara cand iau, ca noi nu mancam paine in general, dar a meritat.

hard rock aleluia

6 gânduri despre &8222;Mancarica picanta de vinete si dovlecei&8221;

  1. pa bune ca painea asta e mai buna ca lipia aia, cand vii la alta adunare generala, iti iau, e belea.

  2. Pingback: Idei de retete de post « Aphextwinz's Blog
  3. Pingback: Idei de vara « Aphextwinz's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s