Gulas de porc

Avem nevoie de: carne de porc proaspata si afumata, ardei (kapia, gras), ceapa si usturoi, ardei iute, pasta de rosii (rosii tocate, bulion, ce aveti), chimen, boia si patrunjel uscat. Ca in imagine.

Se caleste ceapa, ardeiul si usturoiul, se adauga carnea si toate condimentele …

… si se, vorba aia, „trag” toate impreuna.

Se acopera totul cu supa sau apa si se lasa la fiert.

Cand e carnea gata se pun si cartofii (am uitat sa ii mentionez la inceput) si la final rosiile (eu am pus o conserva) in care am amestecat si putina faina.

Se lasa sa fiarba si se dedica strelicii.

Si se mananca o portie. Cu pofta.

hard roc aleluia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s